Agenda's 2021 | Welke agenda is jouw favoriet? - Leesboekenenmeer
Search here...
TOP
Kantoor/school

Agenda’s 2021 | Welke agenda is jouw favoriet?

Wil je een agenda 2021 kopen? Hier vind je de 10 leukste agenda's van 2021 op een rij

Leven zonder agenda? Als moeder van vier kinderen en een eigen bedrijf zou ik dat echt niet meer kunnen! Ben jij ook op zoek naar een fijn exemplaar voor 2021? Ik zette de tien leukste voor je op een rij. Welke is jouw favoriet?

Essentialiving Planner 2021

Essentialiving Planner 2021 voor meer rust en ruimte in je leven

De Essentialiving Planner 2021 brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.

Meer informatie.

 

My Journal 2021

My Journal agenda 2021

Voor iedereen die gek is op plannen en lijstjes maken is er nu de nieuwe My Journal agenda 2021. De agenda vol handige checklists, to do’s, not to do’s, ideas en goals maar ook alle to pays, holiday plans en time for friends en family zijn met behulp van de lijstjes goed in te plannen. Dus als je niks wil vergeten, denk dan alleen aan my-journal. Dat geeft ruimte in je hoofd. Voor nieuwe ideeën bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren!

Meer informatie.

 

Purpuz Planner 2021

Purpuz Planner 2021

 

Met behulp van de Purpuz Planner behaal je in 2021 al je doelen, zowel privé als zakelijk. Ik gebruik de Purpuz Planner zelf ook graag (review)! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Meer informatie.

 

 Creations of happiness 2021

Creations of Happiness jaaragenda 2021

 

Met meer dan 150 pagina’s kun je alles in deze agenda opschrijven, van maandag tot en met zondag. Ook kun je er je notities en verjaardagen in opschrijven en adressen in bijhouden. Maar wat onze agenda voor 2021 ook heeft, is een pagina waar je je doelen in op kunt schrijven en wat je wilt gaan doen in 2021! Ook een jaar overzicht is bij deze agenda aanwezig. De agenda heeft een transparante voor en achterkant, waardoor de agenda in je tas ook mooi blijft.

En ook in de 2021 editie: de agenda is voorzien van een sluitelastiek en bij aankoop van de agenda ontvang je een gratisboekenlegger!

In de agenda staat ook informatie zoals de Nederlandse, maar ook de Belgische vakanties en feestdagen.

Meer informatie.

 

Brepols agenda 2021

Brepols agenda 2021 Bremax 1 Santex A4

 

Deze bureau dagagenda A4 formaat (21×29 cm) van Brepols heeft een zwarte kunstlederen omslag. De kwartierindeling van 7.00 tot 21.45 uur, scheurhoekjes en twee leeslinten maakt het een fijne agenda voor op kantoor.

Meer informatie.

 

Zoedt Jaaragenda 2021

Zoedt jaaragenda 2021

Mooie hardcover agenda (met mat laminaat ter bescherming), een leeslint en sluitelastiek. Het binnenwerk is van stevig (niet glimmend) papier. De agenda start in de laatste week van december zodat er meer ruimte is voor posters, invulpagina’s en notities.

Meer informatie.

 

Afspraken agenda van Hobbit 2021

Hobbit Afsprakenagenda - A4 - Spiraal - 2021

Mooie luxe afspraken agenda in ringband met leeslint en elastiek: indeling week op 2 pagina’s, maandag t/m zondag volledige tijdindeling, indeling per kwartier, indeling van 08.00 – 21.00 uur en ruimte voor notities. Deze afsprakenagenda loopt van oktober 2020 t/m december 2021.

Meer informatie.

 

Weekagenda van Hobbit 2021

Hobbit Jaaragenda 2021

Deze stijlvolle A5 agenda/planner met harde cover is vormgegeven met een geometrische vlakverdeling in de kleuren oudroze teal en donkergrijs. De tekst en de lijnen zijn van zilverfolie. De agenda wordt gesloten door een zwart elastieken band. Het leeslint helpt je snel de juiste pagina te vinden. De indeling van de agenda is één week over twee pagina’s in verticale kolommen. Onderin is een maandkalendertje en ruimte voor andere notities. Als extra heeft deze agenda jaarplanners voor 2021 en 2022. Deze planner loopt van oktober 2020 t/m december 2021.

Meer informatie.

 

Komoni jaaragenda 2021

Komoni jaaragenda 2021; Duurzame houten agenda met gerecycled papier

Met deze agenda heb je iets origineels, unieks en duurzaams in handen. De agenda’s van Komoni zijn gemaakt met FSC gecertificeerd hout (3mm MDF) en gerecycled papier. Tevens is de agenda navulbaar. Verkrijgbaar in diverse dessins en als schoolagenda.

Meer informatie.

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, virtueel assistent. Bovenal vrouw van de liefste en moeder van de 4 leukste kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *