Blink Uitgevers

Blink Uitgevers is de grootste Nederlandse uitgever van educatieve kindermerken. De tijdschriften van Blinkshop.nl sluiten aan bij de methodes voor het basisonderwijs en passen goed bij het leer- en denkniveau van kinderen. Naast tijdschriften heeft Blink ook een typecursus in het assortiment!

Bobo

Het tijdschrift Bobo is bij velen waarschijnlijk wel bekend! Het blad staat vol met leuke puzzels, voorleesverhalen, doe-opdrachten en knutsel- en kleurplaten voor kleuters. In elk nummer beleeft Bobo weer een spannend avontuur en neemt je kind bijvoorbeeld mee naar de boerderij of voor het eerst naar school. Allemaal dingen waar jouw kind ook mee bezig is. Leeftijd: 4 tot 6 jaar.

Okki

Je kind groeit snel en wil zelf nieuwe dingen ontdekken. Hij of zij krijgt voor het eerst echte vrienden en vindt niets leuker dan lachen om flauwe moppen. Tijdschrift Okki sluit hier helemaal bij aan! Okki prikkelt de nieuwsgierigheid van kinderen en zorgt ervoor dat de fantasie gaat lopen. In het blad vind je van alles waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen zoals leuke puzzels, moppen, weetjes, knutselideeën en elke maand een verhaal van Paul van Loon. Leeftijd: 6 tot 8 jaar.

Wild van Freek

Freek Vonk, veel kinderen zijn groot fan van de man die alle dieren prachtig vindt! Met het tijdschrift Wild van Freek liften kinderen mee in zijn rugzak. Al lezend gaan ze op safari naar de meest bijzondere plekken van de wereld en staan oog in oog met de wilde dieren die daar voorkomen. Wild van Freek staat vol met survivaltips, spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws! Leeftijd: 7 tot 10 jaar.

National Geographic Junior

Met het tijdschrift National Geographic Junior ontdekken zelfs de meest nieuwsgierige kinderen elke keer weer wat nieuws. De wildste weetjes, overweldigende foto’s, de meest spectaculaire records over de natuur, wilde dieren, ruimtevaart en techniek komen voorbij. Alles dat de verbeelding op gang brengt en de honger naar meer kennis (nog) groter maakt. Aangevuld met puzzels en testen die jouw kind uitdagen.

En houdt jouw kind van lezen? Bekijk dan ook zeker eens de Explorer Academy serie! Ik heb de boeken vol spanning en avontuur met veel plezier gelezen.

Waarom Blink Uitgevers?

Blinkshop.nl is de officiële webshop van de kindermerken Bobo, Okki, Wild van Freek, National Geographic Junior en Pica Typen;

Kindertijdschriften voor kinderen van groep 1 tot groep 8;

De tijdschriften worden bij een abonnement iedere 4 weken gratis thuisbezorgd;

Altijd een keer gratis overstappen naar een ander blad van Blink;

Actief in Nederland en België.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.