Boeken gelezen in februari 2021

Boeken gelezen in februari 2021

Om je op leesgebied te inspireren schrijf ik maandelijks een blog over de boeken die ik gelezen heb. Natuurlijk kun je van de meesten dan ook meteen de recensie lezen. Het is de beurt aan Boeken gelezen in februari 2021.

Om een beetje een eenheid in mijn verhaal te krijgen en er geen onoverzichtelijk rommeltje van te maken zal ik de boeken groeperen per genre.

Kinderboeken

Het Feestwinkeltje

Het feestwinkeltje, onderdeel van de winkeltjes serie van Marianne Busser en Ron Schröder

Heb je kinderen en ben je op zoek naar inspiratie dan is De Winkeltjes-serie een aanrader. Vorige maand lazen we het kinderboekenwinkeltje en deze maand Het feestwinkeltje. Jolijn verkoopt de grappigste dingen in haar feestwinkeltje: van nepdrollen tot fopsnorren en van niespoeder tot een opwindmuis. Koen koopt een enge nepspin, de schooljuf wel honderd slingers en Luna verkleedt zich in de winkel tot een prachtig elfje. Maar het allerleukst vindt Jolijn de goocheltrucjes van de knappe goochelaar Robbert, die haar op een dag een wel héél magische vraag stelt…

Meer informatie.

 

Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen

Woezel en Pip de leukste voorleesavonturen

Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen is een heerlijke voorleesbundel met negen verhalen over de avonturen van de vrolijke hondjes Woezel en Pip. Ze spelen met hun vriendjes, maken een spannende tocht door de mist en mogen een dagje naar school. En als Woezel en Pip zich toch een keer vervelen, verzinnen ze gewoon hun eigen avontuur! In deze vrolijke voorleesbundel beleven Woezel en Pip spannende, grappige en ontroerende avonturen. Ga je mee?

Meer informatie.

 

Mo & Tijger lossen het op

Mo en tijger lossen het op

Heb je een probleem? Geen paniek! Mo en Tijger lossen het op. Met de scherpe blik van Mo en de speurdersneus van Tijger vormen ze een supergoed team.

In dit boek vind je vijf verhalen: over een verdwenen kat, een groentedief, een schat op een eiland, een kampeervakantie met oma en een varken dat Chanel heet.

Groei mee met Mo en Tijger: van AVI-niveau E3 naar niveau E5!

Meer informatie.

 

Management

Een werkweek van 4 uur

Een werkweek van 4 uur door Timothy Ferriss; Neem afscheid van de 9-tot-5 mentaliteit

Een werkweek van 4 uur is een revolutionair boek die je de weg wijst naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf.

Meer informatie.

 

Roman

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet door Saskia M.N Oudshoorn; Deel 1 van de serie Liefde in Milaan

Toeval bestaat niet is het eerste deel (van drie delen) van de serie Liefde in Milaan. Anneloes werkt zich na haar breuk met haar ex drie slagen in de rondte om van haar schulden af te komen. Haar vriendinnen vinden dat ze weer aan de man moet en regelen een blind date voor haar. Anneloes heeft er geen zin in, maar gaat met frisse tegenzin toch. Zo ontmoet ze Gianluca… die alles is wat haar ex niet was. Kortom een heerlijk wegdroomverhaal van Saskia M.N. Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd.

Meer informatie.

 

Thriller

Wacht maar af

Wacht maar af door Loes den Hollander

Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat? In Wacht maar af is het leven van Franka totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets herinnert. Ze ontdekt dat haar moeder is overleden en haar man gedraagt zich ineens erg afstandelijk. Franka is niet meer de vrouw die ze was voordat ze een hersenbloeding kreeg. Maar langzaam bekruipt haar het akelige gevoel dat niet álle veranderingen aan haar hersenletsel toe te schrijven zijn…

Meer informatie.

 

Welke boeken heb jij in februari allemaal gelezen?

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.