Boeken gelezen in februari 2021

Boeken gelezen in februari 2021

Om je op leesgebied te inspireren schrijf ik maandelijks een blog over de boeken die ik gelezen heb. Natuurlijk kun je van de meesten dan ook meteen de recensie lezen. Het is de beurt aan Boeken gelezen in februari 2021. Om een beetje een eenheid in mijn verhaal te krijgen en er geen onoverzichtelijk rommeltje van te maken zal ik de boeken groeperen per genre.

Kinderboeken

Het Feestwinkeltje

Het feestwinkeltje, onderdeel van de winkeltjes serie van Marianne Busser en Ron Schröder

Heb je kinderen en ben je op zoek naar inspiratie dan is De Winkeltjes-serie een aanrader. Vorige maand lazen we Het Kinderboekwinkeltje en deze maand Het feestwinkeltje. Jolijn verkoopt de grappigste dingen in haar feestwinkeltje: van nepdrollen tot fopsnorren en van niespoeder tot een opwindmuis. Koen koopt een enge nepspin, de schooljuf wel honderd slingers en Luna verkleedt zich in de winkel tot een prachtig elfje. Maar het allerleukst vindt Jolijn de goocheltrucjes van de knappe goochelaar Robbert, die haar op een dag een wel héél magische vraag stelt… Uitgeverij: Moon. Het Feestwinkeltje kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen – Guusje Nederhorst

Woezel en Pip de leukste voorleesavonturen, recensie

Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen is een heerlijke voorleesbundel met negen verhalen over de avonturen van de vrolijke hondjes Woezel en Pip. Ze spelen met hun vriendjes, maken een spannende tocht door de mist en mogen een dagje naar school. En als Woezel en Pip zich toch een keer vervelen, verzinnen ze gewoon hun eigen avontuur! In deze vrolijke voorleesbundel beleven Woezel en Pip spannende, grappige en ontroerende avonturen. Ga je mee? Uitgeverij: Dromenjager Publishing. Woezel & Pip De leukste voorleesavonturen kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Management

Een werkweek van 4 uur – Timothy Ferriss

Een werkweek van 4 uur, recensie door Timothy Ferriss; Neem afscheid van de 9-tot-5 mentaliteit

Een werkweek van 4 uur is een revolutionair boek die je de weg wijst naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf. Uitgeverij: Boekerij. Een werkweek van 4 uur kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Thriller

Wacht maar af – Loes den Hollander

Wacht maar af door, recensie; Thriller geschreven door Loes den Hollander

Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat? In Wacht maar af is het leven van Franka totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets herinnert. Ze ontdekt dat haar moeder is overleden en haar man gedraagt zich ineens erg afstandelijk. Franka is niet meer de vrouw die ze was voordat ze een hersenbloeding kreeg. Maar langzaam bekruipt haar het akelige gevoel dat niet álle veranderingen aan haar hersenletsel toe te schrijven zijn… Uitgeverij: de Crime Compagnie. Wacht maar af kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Reacties zijn gesloten.