Boeken gelezen in juli 2021

Boeken gelezen in juli 2021

Om je op leesgebied te inspireren schrijf ik maandelijks een blog over de boeken die ik gelezen heb. Natuurlijk kun je van de meesten dan ook meteen de recensie lezen. Het is de beurt aan Boeken gelezen in juli 2021.

Om een beetje een eenheid in mijn verhaal te krijgen en er geen onoverzichtelijk rommeltje van te maken zal ik de boeken groeperen per genre.

 

Romans

Casa dell’amore

Liefde in Milaan deel 3: Casa dell'amore, geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn

De liefde overwint alles, maar kan hij ook de verleiding weerstaan? Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa dell’amore, het derde en laatste deel van de serie Liefde in Milaan door Saskia M.N. Oudshoorn, zet ze ook zélf alles op z’n kop om met hem te leven.

Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar Italië om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie… Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden.

Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand? Je leest het in dit romantische verhaal van Saskia M.N. Oudshoorn. Dus ga mee naar Italië en geniet! Naar de recensie.

Meer informatie.

Naar de recensie over deel 1: Toeval bestaat niet of de recensie over deel 2: Loes, Luca & Liz.

 

Het Rosie Resultaat

Het Rosie Resultaat door Graeme Simsion

Het Rosie Resultaat is het derde en laatste deel van de Rosie Trilogie. Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hijzelf was vroeger een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje ‘anders’. Don besluit het Hudson Project te starten. Met behulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Maar Hudson is ook de zoon van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar tot een project maken.

Meer informatie.

 

Thrillers

Toen ik dood was

Toen ik dood was, Loes den Hollander

Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. ‘Liefde komt, liefde gaat. That’s life,’ is zijn simpele verklaring. Maar algauw komt Maryan erachter dat hij haar verlaten heeft voor een andere vrouw. Ook Thaïs Brederode en haar man Tony gaan uit elkaar. Hoewel Tony beweert dat er geen ander in het spel is, ontdekt Thaïs dat zij eveneens bedrogen is. Dan verdwijnen beide mannen spoorloos en krijgen Maryan en Thaïs nog een klap te verwerken: het dubbelleven van Floris en Tony gaat verder dan ze gedacht hadden… Naar de recensie.

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.