Boekenweek 2024 – 25 boekentips

Boekenweek 2024 - 25 Boekentips

Van 16 maart tot en met 24 maart 2024 vindt de Boekenweek 2024 plaats. Speciaal voor deze gelegenheid hebben boekverkopers 25 boekentips voor je. Tijdens de Boekenweek ontvang je bij een besteding van minimaal €15,- aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk. Gratis en voor niets!

Boekenweek 2024

Het thema van de Boekenweek 2024 is Bij ons in de familie. Zoals gezegd ontvang je tijdens de Boekenweek bij een besteding van minimaal €15,- aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk Gezinsverpakking, geschreven door de familie Chabot. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Boekenweek dat het Boekenweekgeschenk niet door één, maar door zes personen wordt geschreven. Het zal je misschien niet verbazen dat er veel om te doen was, zowel positief als negatief. Het Boekenweekgeschenk 2025 wordt door middel van een schrijfwedstrijd bepaald.

Boekenweek 2024 – 25 boekentips

Ieder jaar worden er 25 boekentips samengesteld door uitgevers in samenwerking met een panel van boekverkopers. Laat je door dit blog inspireren en kom tijdens de Boekenweek 2024 langs bij je favoriete boekhandel.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay.com