De mooiste plekjes in Zeeland – Marleen Brekelmans

De mooiste plekjes in Zeeland - Marleen Brekelmans

Ga je naar Zeeland? Ontdek dan met het boek De mooiste plekjes in Zeeland met vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans, de schrijfster van de Provinciegidsen Nederland.

De mooiste plekjes in Zeeland

Ga je op pad in Zeeland? Dan mag de provinciegids De mooiste plekjes in Zeeland tijdens je bezoek niet ontbreken. Vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van Bijzonderplekje.nl) tipt je namelijk de écht verborgen pareltjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt.

Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving. Blokarten op de Zeeuwse stranden, struinen door de duinen, een taartje eten in een verborgen theetuin, oesters rapen en verse vis eten of logeren op het strand? De keus is aan jou!

In deze gids vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet. Ook leuk voor locals.

Specificaties:

Auteur: Marleen Brekelmans | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932738 | 160 blz. | Maart 2024

De mooiste plekjes in Zeeland is verkrijgbaar bij:

Over Marleen Brekelmans

Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010 de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters op haar platform Bijzonder Plekje. Van theetuin tot kleinschalige design lodge; stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’! Ze heeft verschillende bestsellers op haar naam staan zoals Bucketlist eropuit in Nederland. Eerder verschenen de provinciegidsen van Marleen over Limburg, Gelderland, Drenthe en Friesland.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.