De vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en winter

De vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en winter

De vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en winter. Deze schattige prentenboeken werden geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder. En zeg nou zelf, seizoenen en kaboutertjes is een prachtige combinatie toch? De boeken over de vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en winter zijn dan ook een echte aanrader voor peuters en kleuters!

De vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en winter

Marianne Busser en Ron Schröder behoren op dit moment wel tot mijn favoriete kinderboekenschrijvers. Nu heb ik best wel een aardig lijstje met favorieten hoor, iedere schrijver heeft wat mij betreft genoeg wat me aanspreekt. Het schrijversduo is auteur van onder andere de prentenboeken De vier kaboutertjes in de lente, zomer, herfst en natuurlijk winter. In dit blog meer informatie over deze heerlijke seizoen gerelateerde kinderboekjes op rijm met prachtige prenten. De boekjes zijn geschikt voor peuters en kleuters tot 6 jaar.  

De vier kaboutertjes in de lente

De vier kaboutertjes in de lente, Marianne Busser en Ron Schroder; Prentenboek op rijm over het seizoen de lente

Maartje, Joep, Johannes en Moontje zijn vier kaboutertjes en beleven veel avonturen in het bos. Zo maken ze als verrassing een prachtig nest voor de nachtegaal en brengen ze een bang verdwaald jongetje weer terug naar zijn huis. En wanneer mama Muis kleintjes verwacht en er niet genoeg bedjes zijn, lossen de kaboutertjes dat probleem gelukkig razendsnel op. Dit en nog veel meer lees je in dit vrolijke voorleesboek op rijm, over een van de heerlijkste seizoenen van het jaar: de lente!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

De vier kaboutertjes in de zomer

De vier kaboutertjes in de zomer, marianne busser en Ron schroder; Prentenboek op rijm over het seizoen de zomer voor peuters en kleuters tot 6 jaar

Ook in de zomer beleven de kaboutertjes de leukste avonturen! Vier kaboutertjes wonen in het bos. En waar beleef je de seizoenen meer dan daar? Ben je op zoek naar een zomers, sfeervol en fijn voorleesboek op rijm, vol zandkastelen, kamperen, bijzondere dieren en bloemetjes? Dan is het prentenboek De vier kaboutertjes in de zomer een aanrader. Ze beleven er de mooiste verhalen en peuters en kleuters zullen genieten van hun zomerse avonturen.

De vier kaboutertjes in de zomer kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

De vier kaboutertjes in de herfst

De vier kaboutertjes in de herfst; Prentenboek op rijm over het seizoen de herfst voor peuters en kleuters tot 6 jaar

Vier kaboutertjes wonen in het bos. En waar beleef je de seizoenen meer dan daar? Een sfeervol en fijn voorleesboek over de herfst vol vallende blaadjes, eikeltjes, kastanjes en beukennootjes. Paddenstoelen, storm en regen. De kaboutertjes beleven er de mooiste verhalen en peuters en kleuters zullen genieten van hun herfstavonturen.

De vier kaboutertjes in de herfst kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

De vier kaboutertjes in de winter

De vier kaboutertjes in de winter, Marianne busser en Ron schroder; Prentenboek op rijm voor peuters en kleuters tot 6 jaar

In dit heerlijke winterse prentenboek beleven de kaboutertjes Maartje, Joep, Johannes en Moontje weer veel avonturen in het bos. Ze helpen het eekhoorntje dat vergeten is waar het al zijn nootjes verstopt heeft, en het koolmeesje dat tegen een boom vloog.

Wanneer Moontje door het ijs zakt helpen de andere kaboutertjes haar natuurlijk ook. En natuurlijk vergeten ze ook niet te genieten van het winterse weer. Samen bouwen ze sneeuwpoppen, verwelkomen ze de wintervogels en houden ze een sleewedstrijd. Hou jij ook zo van de winter?

De vier kaboutertjes in de winter kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Het jaar rond met de vier kaboutertjes

Het jaar rond met de vier kaboutertjes; Marianne Busser en Ron Schröder

Er is ook een complete bundel waarin De vier kaboutertjes in de lente, De vier kaboutertjes in de zomer, De vier kaboutertjes in de herfst en De vier kaboutertjes in de winter zijn gebundeld! Met dit lekkere dikke boek van 120 pagina’s heb je alle seizoenen in één keer in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Meer van Marianne Busser & Ron Schröder

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *