De Zoete Zusjes lossen het op – Hanneke de Zoete

Nieuw: de zoete zusjes lossen het op, Hanneke de Zoete

Vanaf vandaag is het nieuwe leesboek van De Zoete Zusjes verkrijgbaar. De Zoete Zusjes lossen het op is een vrolijk speurverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube), geschreven door Hanneke de Zoete. Perfect om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

De Zoete Zusjes lossen het op

Nieuw: de zoete zusjes lossen het op, Hanneke de Zoete

Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het spelen vinden ze daar tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en oud speelgoed een mooie gouden sleutel. Maar waar past die mysterieuze sleutel op? Mama zegt niks, en papa is een paar dagen weg voor zijn werk. Het is een raadsel. Saar en Janna zouden de Zoete Zusjes niet zijn als ze hier niet een spannende speurtocht van wisten te maken. Kun jij ze helpen?

Specificaties:

Auteur: Hanneke de Zoete | Uitgeverij: Kosmos uitgevers | 9789043926546 | 96 blz. | 12 april 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Hanneke de Zoete

Samen met haar dochters Saar en Janna, die je kent als de Zoete Zusjes, maakt Hanneke de Zoete (1981) YouTube-video’s en schrijft ze boeken over de Zoete Zusjes. Ze is één van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van dit moment.

In 2019 maakte ze haar schrijversdebuut met het kinderboek ‘Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes’. In juni 2021 won ze met ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.

Hanneke heeft in totaal al meer dan 700.000 exemplaren van haar boeken verkocht. Twee van haar boeken zijn door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek (meer dan 75.000 exemplaren verkocht), waaronder De Zoete Zusjes moppenboek.

Meer van dezelfde auteur

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.