Diamond painting thema herfst

Diamond paintings thema herfst; Landschappen, hond, paard en uil

Diamond painting thema herfst is dé hobby voor dit seizoen, zeker op de dagen dat het slecht weer is. En het leuke is dat je het eindresultaat ook nog eens op kunt hangen! Ben je nog niet bekend met diamond painting? Door kleine ronde of vierkante steentjes op een voorgedrukte plaat te plakken krijg je een prachtig schilderij. Er zijn onnoemelijk veel verschillende diamond paintings te koop. In dit blog zal ik me beperken tot een aantal met het thema herfst. Wil je meer weten over diamond painting? Dan raad ik je aan om het blog Wat is diamond painting even te lezen.

Huisje in de herfst

Diamond painting huis je in de herfst thema herfst

Kijk dit prachtige herfsttafereel toch eens… Hier wil je toch zijn…? Een prachtig heuvellandschap, bomen die door het wisselende jaargetijde haar bladeren verliest en dan dat schitterende watervalletje. Gewoonweg genieten!

Meer informatie.

 

Herfst landschap

Diamond painting thema herfst; Herfst landschap; Brug in bos

Prachtig tafereel van een bruggetje in een herfstbos van 50x40cm. Ook voor dit schilderij wordt gebruik gemaakt van vierkante steentjes.

Meer informatie.

 

Bomen in herfst

Diamond paintings thema herfst; Bomen in de herfst

Dit diamond painting schilderij van 40x60cm toont bomen in de herfst. Ook dit complete diamond painting pakket bevat vierkante steentjes.

Meer informatie.

 

Steiger in de herfst

Diamond paintings thema herfst; Steiger in de herfst

Prachtig schilderij met een ondergaande zon in de herfst. Je ziet jezelf bijna op de steiger staan aan de rand van dit meer… Afmeting: 30x40cm, ronde steentjes.

Meer informatie.

 

Hondje in de herfst

Diamond paintings thema herfst; Hondje in de herfst

Hond aan de voet van een boom in een herfstbos. De afmeting van het schilderij is 40x30cm en wordt gemaakt met behulp van vierkante steentjes.

Meer informatie.

 

Herfst uil

Diamond paintings thema herfst; Herfst uil

Mooie diamond painting met een uil in een herfstbos. Het pakket bevat vierkante steentjes waardoor je een volledige dekking hebt.

Meer informatie.

 

Beekje met herfstbomen

Diamond paintings thema herfst; Beekje met bomen

Diamond painting met een mooi riviertje omgeven door herfstbomen. De afmeting van het schilderij: 20x30cm, je maakt hem met rond steentjes.

Meer informatie.

 

Wandelpad in het herfstbos

Diamond painting herfst - wandelpad in het bos

Uren wandelen in het prachtig gekleurde herfstbos. Je ziet het meteen voor je wanneer je naar deze afbeelding kijkt. Dit pakket diamond painting thema herfst bevat ronde steentjes.

Meer informatie.

 

Herfst bloemen en pompoenen

Diamond painting thema herfst: herfst bloemen en pompoenen

Prachtige diamond painting met zonnebloemen en diverse pompoenen, typisch herfst! Dankzij de vierkante diamonds krijg je als resultaat een volledig bedekt schilderij.

Meer informatie.

 

Waterval herfst (Eifel Irreler Wasserfalle)

Diamond painting herfst: Eifel Irreler wasserfalle - waterval herfst

Deze diamond painting van dit prachtige herfstlandschap bij de Eifel Irrler Wasserfalle maak je in een grootte van maar liefst 60.000 steentjes. Het totaal te beplakken deel bedraagt 50×75 centimeter en is helemaal te beplakken met vierkante steentjes.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *