Eekhoorn wijsheid in een notendop – Geert Weggen

Eekhoorn wijsheid in een notendop - Geert Weggen

Eekhoorn wijsheid in een notendop staat vol unieke eekhoornfoto’s met knabbelende quotes en tegeltjeswijsheden. Dit prachtige cadeauboek van Geert Weggen tovert een lach op je gezicht.

Eekhoorn wijsheid in een notendop

Eekhoorn wijsheid in een notendop - Geert Weggen

De Nederlandse fotograaf Geert Weggen woont in Zweden en heeft zich gespecialiseerd in het fotograferen van eekhoorns in zijn tuin. Dit doet hij zonder gebruik te maken van trucage. Zijn foto’s zijn een regelrechte hit op Instagram. De mooiste, grappigste en schattigste foto’s worden nu voor het eerst gebundeld in een cadeauboek: Eekhoorn wijsheid in een notendop. Bij elke foto staat een pakkende ‘wijsheid’ met een kwinkslag. Een perfect cadeau voor iedereen!

Specificaties:

Auteur: Geert Weggen | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931755 | 128 blz. | Februari 2024

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Geert Weggen

Geert Weggen is een Nederlands-Zweedse internationaal bekroonde fotograaf, gespecialiseerd in het fotograferen van eekhoorns. Zijn foto’s zijn wereldwijd gepubliceerd in kranten, boeken, tijdschriften en op puzzels en ansichtkaarten. Tevens was hij betrokken bij een Disney-film en productlanceringen voor bedrijven.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.