Familieplanner 2023

Familieplanner 2023; Familie planner of family planner

Op zoek naar een leuke familieplanner 2023? In dit blog vind je de leukste familieplanners 2023, zodat je het hele jaar overzicht en orde in de chaos hebt. Want een gezin managen en alle agenda’s van de diverse gezinslevens bijhouden lijkt soms een onmogelijke opgave… 

Familieplanners 2023

Familieplanners zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn sommige planners geschikt voor gezinnen met vier personen, sommigen juist voor meer, soms wel tot acht personen! Daarnaast is er ook qua kleur en lay-out volop keuze, welke bij jou en jullie gezin past is dan ook een kwestie van persoonlijke smaak. Met dit blog vol met best beoordeelde planners hoop ik je op weg te helpen met het maken van de juiste keuze!

 

Voor positiviteit familieplanner 2023

Voor positiviteit familieplanner 2023

Deze positieve weekplanner heeft plek voor 5 gezinsleden. Met wekelijks een prachtige positieve spreuk, ruimte voor extra notities en kleurrijke stickervellen. En een handige indeling, met iedere volgende week op een volgend vel. Zo wordt samen plannen nog leuker. Dagelijks verschijnen de spreuken van Voor Positiviteit op sociale media. De positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd door vele enthousiaste volgers. De meest gewaardeerde spreuken deelden we in deze planner voor 2023.

Meer informatie.

 

Purpuz familieplanner 2023

Purpuz familieplanner 2023

Purpuz Familieplanner 2023 is de weekplanner voor een georganiseerd leven! Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn… veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Dat plan je eenvoudig met deze planner.

Meer informatie.

 

De handigste super family planner 2023

De handigste super family planner 2023

De Enige Echte Super Family Planner met een looptijd van 17 maanden (augustus 2022 t/m december 2023) is al meer dan 15 jaar een rots in de branding voor drukke gezinnen. Prachtig vormgegeven, overzichtelijk per maand met ruimte voor alle afspraken van het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een etentje, een verjaardag, de uitvoering op school of het wekelijkse zakgeld. De auteurs verzamelden ook dit jaar weer de beste tips van ouders: over thuiswerken, slechte eters, opruimen, vakantiespelletjes, het jaarlijkse kerstdiner en iedereen op tijd de deur uit. Begin het nieuwe (school)jaar goed met plannen en plakken in deze familieplanner. Met de meer dan 1250 stickers achterin kunnen zelfs jonge kinderen aan de slag. Plak de stickers voor verjaardagen, sportwedstrijden, gesprek op school, muziekles, de kapper. In totaal zijn er meer dan 60 verschillende stickers.

Meer informatie.

 

A-Journal familieplanner 2023

A-Journal familieplanner 2023

Zonder goede familieplanner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Daarom hebben we de A-Journal familieplanner 2023 ontwikkeld. Een strak design, overzichtelijk weekoverzicht en heel veel lijstjes. Omdat ze je helpen georganiseerd te blijven en grip te houden op je leven zonder iets te vergeten. Zo is er ruimte voor to do’s, no to do’s, groceries, family time, weekly notes en natuurlijk: this weeks rating. In de planner is ruimte voor vijf familieleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven. De planner loopt van 26 december 2022 t/m 7 januari 2024 en is verkrijgbaar in diverse prints.

Meer informatie.

 

Winkeltje van Anne familieplanner 2023

Winkeltje van Anne familieplanner 2023

Deze A4 familieplanner 2023 is enkelzijdig gedrukt zodat je gewoon kan doorbladeren naar de volgende weken. De planner heeft een zwarte binding en is voorzien van een ophanghaakje. De familieplanner heeft ruimte voor 5 gezinsleden, heeft een weekindeling met weeknummers, feestdagen en notities. De planner staat vol met leuke quotes! In de planner vind je tevens een overzicht met alle feestdagen, een kalender, de vakantieplanning voor 2023 en pagina’s voor al je notities en adressen. Bij deze planner krijg je een gratis stickervel met 77 leuke stickers om je planner mee op te vrolijken!

Meer informatie.

 

Plan-Point home planner – Familieplanner 2023

Plan-Point home planner - Familieplanner 2023

De Homeplanner van Plan-Point is de meest complete familieplanner om ieder huishouden en gezinsleven efficiënt te organiseren! Wil jij een einde aan to-do lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo’s? Je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan is de Homeplanner ideaal! Door de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat kun je eenvoudig activiteiten plannen, zien wie, wat, wanneer te doen heeft en welke zaken niet vergeten mogen worden. Op deze praktische familiekalender kun je niet alleen afspraken noteren, maar ook de kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een basislijst voor boodschappen, slimme opruimtips, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig! De Homeplanner loopt van januari t/m december. Hij is voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België.

Meer informatie.

 

Relax Mama familieplanner 2023

Relax Mama familieplanner 2023

Alweer de vierde Relax mama familieplanner. Met meer dan 300 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Voor zes personen én nog extra notitieruimte! En daarnaast: elke week leuke tekstjes en plaatjes waar je blij van wordt, recepten en weekplanningen, opbeurende grapjes.

Meer informatie.

 

Pimpelmees family planner 2023

Pimpelmees family planner 2023

Pimpelmees familie planner 2023 Met meer dan 70 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Voor zes personen én nog extra notitieruimte voor to do’s! Achterin een pagina voor belangrijke telefoonnummers en meer. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Meer informatie.

 

Piens Planner 2023

Piens Planner 2023

Wie kent het niet? Het worden opgeslokt door de drukte van de dagelijkse bezigheden. Het is een hele opgave om alle ballen in de lucht te houden. Want naast je eigen bezigheden moet je ook nog alle afspraken van het gezin onthouden. Een onmogelijke opgave. Hoe plan je dat allemaal in een normale agenda? Niet dus. Daarvoor hanteer je deze Planner, geschikt voor zes personen. De afgelopen jaren heeft de Planner zijn functie bewezen in vele families, maar ook bij bedrijven, zoals bv. kinderdagverblijven of praktijken. En dit jaar is de Piens Planner ook weer uitgerust met stickers die je kunt gebruiken voor afspraken of andere zaken.

Meer informatie.

 

HEMA familieplanner 2023

HEMA familieplanner 2023

Met het hele gezin makkelijk het overzicht houden is een eitje met deze family planner van Forest & Friends. De planner voor 2023 heeft voor elke maand een pagina. Zo’n maandpagina is weer onderverdeeld in weken en dagen en hier kun je alle belangrijke activiteiten in noteren. Heel handig zijn de 4 stickervellen met teksten voor verjaardagen, vakantie, vrije dagen, naar de film, niet vergeten en de blanco stickers. De planner heeft een klem met ophangoog aan de bovenkant en door de spiraal aan de onderkant klappen de maand pagina’s goed open.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Meer familieplanners

Bekijk voor nog meer inspiratie ook eens het blog Familieplanners 2022, de leukste! Heb je ook nog geen agenda voor 2023? Bekijk dan eens dit blog: Agenda 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *