Familieplanner 2024

Familieplanner 2024; Familie planner of family planner

Op zoek naar een leuke familieplanner 2024? In dit blog vind je de leukste familieplanners 2024, zodat je het hele jaar overzicht en orde in de chaos hebt. Want een gezin managen en alle agenda’s van de diverse gezinslevens bijhouden lijkt soms een onmogelijke opgave… 

Familieplanners 2024

Familieplanners zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn sommige planners geschikt voor gezinnen met vier personen, sommigen juist voor meer, soms wel tot acht personen! Daarnaast is er ook qua kleur en lay-out volop keuze, welke bij jou en jullie gezin past is dan ook een kwestie van persoonlijke smaak. Met dit blog vol met best beoordeelde planners hoop ik je op weg te helpen met het maken van de juiste keuze!  

Make that the cat wise familieplanner 2024

Make that the cat wise familieplanner 2024

De Make that the cat wise familieplanner 24 is een handige planner voor het hele gezin op liggend A4-formaat 297 x 210 mm, in een spiraal gebonden uitvoering. In één oogopslag kun je zien wie wanneer zijn of haar taken en andere belangrijke afspraken heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Family Survival Planner 2024

Family Survival Planner 2024

De Family Survival Planner biedt overzicht voor het hele gezin én is een bewaarexemplaar: je familietijdlijn vrolijk vastgelegd. Alle afspraken overzichtelijk in beeld. Nooit meer een uitje vergeten. Of de date met je eigen partner. Je me-time of sporten. Of de verjaardag van de juf of meester.

De Family Survival Planner is een must-have voor spitsuurgezinnen, eenverdieners, single parents, samengestelde gezinnen, buurt-gezinnen, oppasopa’s… Eigenlijk voor iedereen die kids over de vloer heeft en aan de planningschaos wil ontkomen.

Met originele en snelle recepten en tips om je family life nog wat op te leuken en praktischer te maken. Een levende kroniek om na afloop van het jaar naast de fotoboeken in de kast te zetten. Om later nog eens terug te kijken op de tropenjaren waarvan je je achteraf afvraagt hoe je het allemaal hebt klaargespeeld…

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Leef! Familyplanner 2024

Leef! Familyplanner 2024

De Leef! Familyplanner nodigt uit tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God, tegen alle stress en werkdruk in. Ontspannen leven met God als way of life om het hoofd koel en het hart warm te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

LUNA familieplanner 2024

Luna familieplanner 2024

De LUNA Familieplanner is de zwart-wit maandkalender van Nederland en België die duurzaam én leuk is. Deze familieplanner heeft een rustige vormgeving, maar is beslist niet saai. In één oogopslag zie je hoe je weekenden in de maand eruitzien. Steeds heen en weer bladeren hoeft dus niet meer.

Bovendien heeft de LUNA extra ruimte voor handige lijstjes, bijvoorbeeld voor alle klusjes die in en om het huis gedaan moeten worden. Daarnaast heeft de LUNA een XL-formaat, van wel 35 bij 50 cm. Een leuke eyecatcher voor in de woonkamer, studeerkamer, het kantoor of in de keuken. Maar vooral heel praktisch! Lees ook eens het blog Luna Familieplanner review om mijn ervaring met de familieplanner te lezen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

De handigste super family planner 2024

De handigste super family planner 2024

Deze familieplanner 2024 bevat een helder overzicht van elke maand. De maand heeft twee pagina’s waar genoeg ruimte is om alle afspraken te noteren. Tevens bevat de kalender meer dan 1000 stickers en veel praktische tips. Met de Family Survival Planner worden afspraken niet meer vergeten en kom je niet meer tot onaangename verassingen te staan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Relax Mama familieplanner 2024

Relax Mama familieplanner 2024

Hij is er weer, de 2024 editie van de Relax mama familieplanner! Met meer dan 300 stickers om elke week te personaliseren en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Voor zes personen én nog extra notitieruimte! Daarnaast ook elke week leuke tekstjes en plaatjes waar je blij van wordt; recepten en weekplanningen; opbeurende grapjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Piens Planner 2024

Piens Planner 2024

Wie kent het niet? Het worden opgeslokt door de drukte van de dagelijkse bezigheden. Het is een hele opgave om alle ballen in de lucht te houden. Want naast je eigen bezigheden moet je ook nog alle afspraken van het gezin onthouden. Een onmogelijke opgave. Hoe plan je dat allemaal in een normale agenda? Niet dus. Daarvoor hanteer je deze Planner, geschikt voor zes personen.

De afgelopen jaren heeft de Planner zijn functie bewezen in vele families, maar ook bij bedrijven, zoals bv. kinderdagverblijven of praktijken. En dit jaar is de Piens Planner ook weer uitgerust met stickers die je kunt gebruiken voor afspraken of andere zaken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bekking & Blitz Familie Planner 2024 – Butterflies

Bekking & Blitz Familie Planner 2024

Deze kleurige familieplanner met ruimte voor vijf personen is een wandmodel en dankzij het ophangoog eenvoudig op te hangen. Weekoverzicht op 1 pagina.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Essencio Familieplanner 2024

Essencio Familieplanner 2024

Jullie week plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de stijlvolle en praktische Essencio Familieplanner 2024. Ontworpen met veel aandacht en de natuur als inspiratiebron.

Deze planner is geschikt voor 6 personen en biedt maximale ruimte voor alle afspraken van het gezin. Het weekoverzicht start op maandag en heeft extra ruimte voor notities. In de planner vind je ook een jaaroverzicht voor 2024 en 2025, net als een overzicht van schoolvakanties en feestdagen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Liefde is… familieplanner – 2024

Liefde is… familieplanner - 2024

Handige planner voor het hele gezin (vijf personen) op liggend A4-formaat 297 x 210 mm in een spiraalgebonden uitvoering. In één oogopslag is te zien wie wanneer zijn of haar taken en andere belangrijke afspraken heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Loesje familieplanner – 2024

Loesje familieplanner - 2024

Handige planner voor het hele gezin (vijf personen) op liggend A4-formaat 297 x 210 mm in een spiraalgebonden uitvoering. In één oogopslag kun je zien wie wanneer zijn of haar taken en andere belangrijke afspraken heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com