Flower power collage – Maria Rivans

Flower power collage - Maria Rivans

Duik in de creatieve wereld van collages met Flower power collage en laat je verrassen door het inspirerende werk van kunstenares Maria Rivans! Leer hoe je met losse afbeeldingen een unieke compositie kunt creëren en vier elk seizoen met een kleurrijke collage van bloemen, planten, dieren, fruit, items en mythische wezens. Een complete collage-kit om creatief mee bezig te zijn!

Wat is een collage

Een collage is een kunstvorm waarbij de kunstenaar gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, of ander materiaal, die met lijm op een stevige drager zoals papier of schildersdoek geplakt wordt. Vaak dient een collage voor de maker als inspiratie, bijvoorbeeld als je een kamer wil (her)inrichten. Maar wist je dat je er ook heuse kunstwerken mee kunt maken?

Flower power collage

Wil je het maken van een collage zelf graag eens proberen, dan is het boek Flower power collage een aanrader! Het maken van een collage is namelijk helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt om je eigen meesterwerken te maken is een schaar en hobbylijm. Vervolgens kun je de genummerde voorbeelden uit het boek volgen om je op weg te helpen, of een van de masterclasses collage maken volgen. Het boek bevat bovendien alle benodigdheden om vier complete collages te maken, voor ieder seizoen één. En het resultaat is absoluut om in te lijsten!

Specificaties:

Auteur: Maria Rivans | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933308 | 68 blz. | Maart 2024

Flower Power Collage is verkrijgbaar bij:

Over Maria Rivans

Maria Rivans is een collagekunstenaar. Ze staat bekend om haar fantasierijke, verhalende creaties en pop-up kunstwerken. Maria ontwierp tevens het wereldberoemde logo van Hendrick’s gin.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.