Halloween decoratie maken

Halloween decoratie maken; Washi tapes, stickers, bullet journal en meer

Halloween decoratie, je huis kan natuurlijk niet zonder! Daarom zochten wij de leukste Halloween decoraties om zelf te maken voor je uit en zetten ze op een rij in dit blog.

Zo’n griezeldag als Halloween spreekt natuurlijk lekker tot de verbeelding. De mogelijkheden op creatief gebied zijn dan ook eindeloos. Om je op weg te helpen hebben we dit blog geschreven met tips om met Halloween lekker creatief bezig te zijn en zelf Halloween decoratie te maken.

 

Happy Halloween

Wood Trick houten modelbouw Happy Halloween decoratie

Ben je dol op Halloween? Ga dan aan de slag met deze muziekdoos Happy Halloween in de stijl van de Adams Family! Draai aan de hendel en de muzikale begeleiding van Adams Family klinken in de oren. Deze leuke muziekdoos van Wood Trick is voorzien van alle belangrijke Halloween-elementen, zoals pompoenen, grafstenen, kruisen en geesten. De Happy Halloween muziekdoos bestaat uit 73 onderdelen en is superleuk om in elkaar te zetten. Geen lijm nodig!

Meer informatie.

 

Diamond Painting Halloween kaart set

Halloween decoratie maken; Diamond painting kaarten set Halloween

Met dit Diamond Painting pakket maak je de prachtigste kaarten! Met behulp van diamantvormige steentjes en een voorbedrukt patroon op een papieren kaart maak je de mooiste creaties thema Halloween.

Meer informatie.

 

Halloween paper pad

I love Halloween paper pad; Halloween decoratie maken

Ben je gek op scrappen? Dan kun je niet zonder mooie paper pads Halloween! Er zijn diverse motieven verkrijgbaar, van enorm spooky tot kinderlijk eng.

Meer informatie.

 

Halloween washi tapes

Halloween washi tapes; Halloween decoratie maken

Als je fan bent van de hierboven genoemde paper pads dan zal dat waarschijnlijk ook gelden voor deze fantastische Halloween washi tapes. Deze tapes maken jouw scrapbook of bullet journal helemaal af. Verkrijgbaar in diverse designs.

Meer informatie.

 

Halloween stickers

Halloween stickers; Halloween decoratie maken bullet journal, agenda, scrapbook

Het verhaal in je scrapbook, bullet journal of agenda is met deze Halloween stickers echt helemaal af! Fan van Halloweenfilms als Freddy Krueger, It of Chucky? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

DIY Halloween kaarten kit

DIY kaarten kit Halloween

Kom lekker in Halloweensfeer met dit hobby pakket. Met dit hobby pakketje heb jij alles in huis om zelf 3 Halloween kaarten te maken en 2 snoepzak decoraties in de vorm van een heksenhoed.

Meer informatie.

 

Halloween wolvilt

Wolvilt Halloween decoratie maken

Werk je graag met wolvilt dan kun je met Halloween je hart ophalen! Pompoenen, spoken of deze uiltjes, je kan het allemaal maken.

Meer informatie.

 

Diamond Painting Halloween huis

Diamond painting Halloween huis

Zeg je Halloween dan zie je dit soort huizen. Omringd door uitgeholde pompoenen bij uitstek het perfecte toneel voor een avondje griezelen! Afmeting van het schilderij is 40×50 cm en het wordt gemaakt met vierkante steentjes.

Meer informatie.

 

Diamond Dotz Haunt me

Diamond painting Halloween decoratie Haunt me

Nog een mooi schilderij Halloween en toch weer heel anders dan bovenstaande. Dit is namelijk Diamond Dots, geschikt voor canvas, maar je kan er ook een kussen van maken. Het principe werkt verder als Diamond Painting. Afmeting is 32×32 cm

Meer informatie.

 

Halloween uitsteekvormen

Halloween uitsteekvormpjes en bakvormen; Halloween decoratie maken

Geef je een Halloweenfeestje dan wil je natuurlijk wel je snacks in stijl serveren. Dat kan heel eenvoudig met deze leuke uitsteekvormen. Wat ga jij maken? Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Liever bakken? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *