Het dekenfestijn van Haakplein – Naomi Harreman & Jolanda Verschiere

Het dekenfestijn van Haakplein - Naomi Harreman & Jolanda Verschiere

Het boek Het dekenfestijn van Haakplein van Naomi Harreman en Jolanda Verschiere – de drijvende krachten achter community Haakplein – bevat twaalf patronen om dekens te maken voor ieder seizoen.

Het dekenfestijn van Haakplein

In Het dekenfestijn van Haakplein vind je twaalf patronen van de geliefde dekens van Naomi Harreman en Jolanda Verschiere, de drijvende krachten achter de populaire community Haakplein. Ieder jaar organiseren zij een zogenaamde Crochet-A-Long, waarbij honderden online deelnemers elke week een nieuw deel van een deken haken.

Voor dit prachtige boek bedachten Naomi en Jolanda maar liefst twaalf nieuwe dekens met verschillende steken, kleuren en afmetingen voor ieder seizoen. Dompel je onder in de creatieve wereld van Haakplein en laat je verwarmen door de mooiste, zelfgehaakte dekens!

Specificaties:

Auteur: Naomi Harreman & Jolanda Verschiere | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932479 | 128 blz. | Maart 2024

Het dekenfestijn van Haakplein is verkrijgbaar bij:

Over Naomi Harreman & Jolanda Verschiere

Naomi Harreman en Jolanda Verschiere ontwierpen in 2016 hun eerste haak-maar-mee-patroon. Inmiddels runnen ze samen een actieve community en succesvolle webshop onder de naam Haakplein.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.