Het Gezonde Slowcooker Boek – Nathan Anthony

Bored of Lunch – Het Gezonde Slowcooker Boek - Nathan Anthony

Met de 80 recepten in Het Gezonde Slowcooker Boek van Nathan Anthony – de man achter het populaire foodplatform Bored Of Lunch – doet de slowcooker het werk, terwijl jij verder gaat met je drukke dag. Zo staat er bij terugkomst een heerlijke, verantwoorde en zelfgemaakte maaltijd klaar.

Het Gezonde Slowcooker Boek

Bored of Lunch – Het Gezonde Slowcooker Boek is het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van lekker eten maar niet altijd tijd heeft om te koken. Van spicy hits als kip piri piri of hot chilli noodles tot risotto of heerlijke rendang – met de altijd lukkende, smaakvolle en lichte recepten voor de slowcooker, en betaalbare ingrediënten, staat in een mum van tijd een geweldig lekkere en bewuste maaltijd op tafel!

Het Gezonde Slowcooker Boek is het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van lekker eten, maar niet altijd tijd heeft om te koken. Bovendien zijn de recepten ook te bereiden in de pan, voor de momenten wanneer er eerder op de dag geen tijd is voor voorbereidingen.

Op welke manier je ook kookt, in dit boek staan veel prachtige eenpansmaaltijden die jou de tijd geven om de dingen te doen waar je dol op bent.

Specificaties:

Auteur: Nathan Anthony | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931595 | 192 blz. | Januari 2024

Het gezonde slowcooker boek is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.