Het Schaduw Effect – Deepak Chopra, Marianne Williamson & Debbie Ford

Het Schaduw Effect - Deepak Chopra, Marianne Williamson & Debbie Ford

Of je het nou leuk vindt of niet, ieder mens heeft schaduwkanten. Eigenschappen zoals woede en jaloezie die je het liefst wegstopt. In Het Schaduw Effect delen Deepak Chopra, Marianne Williamson en Debbie Ford hun kennis over schaduwwerk. Ze leren ons om onze schaduwkant te omarmen en er zelfs kracht uit te putten. Het resultaat? Een completer en gelukkiger leven.

Schaduwwerk

Schaduwwerk is een psychologische en spirituele praktijk gericht op het onderzoeken en integreren van de schaduwkant van je persoonlijkheid. De term “schaduw” werd populair gemaakt door de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung. Hij beschreef de schaduw als die aspecten van jezelf die je niet wilt erkennen of die je hebt onderdrukt vanwege sociale, culturele, of persoonlijke redenen.

Het schaduw effect

Dat maakt schaduwwerk een populair thema. Als we deze donkere kant van onszelf blijven ontkennen, dan wordt dit een kracht die in staat is ons leven én dat van anderen te verwoesten. Schaduw heeft daarmee ook effect op de maatschappij, aldus Chopra.

Ford spreekt uit ervaring, zij was ooit verslaafd en maakt inzichtelijk hoe we vrede sluiten met onszelf, anderen en de rest van de wereld. Williamson benadrukt de kracht van bidden, vergeving en liefde. Alleen licht kan de schaduw verbannen. De drie verschillende invalshoeken maken het boek een inspirerend geheel.

Specificaties:

Auteur: Deepak Chopra, Marianne Williamson & Debbie Ford | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043934886 | 224 blz. | Juni 2024

Het schaduw effect is verkrijgbaar bij:

Over de auteurs

Deepak Chopra, Marianne Williamson en Debbie Ford zijn grote namen in de wereld van zingeving. Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in ruim dertig talen. Velen hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving. Fords boeken over schaduwwerk zijn opnieuw populair en Williamson schreef de bestseller Terugkeer naar liefde.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.