Hoe begin je een moestuin – Bobbi Eden

Hoe begin je een moestuin - Bobbi Eden

Hoe begin je een moestuin is hét handboek van Bobbi Eden. Met dit boek heb je alle informatie in huis om een moestuin te beginnen en je eigen fruit, groenten en kruiden te verbouwen.

Hoe begin je een moestuin

Hoe begin je een moestuin is hét handboek van Bobbi Eden voor iedereen die altijd al zijn eigen kruiden, groente of fruit heeft willen verbouwen. Stap voor stap neemt Bobbi je mee, of je nu een tuinier bent met een klein beetje ervaring of gewoonweg geen idee hebt waar te starten. Bobbi laat zien dat het aanleggen en onderhouden van een moestuin écht voor iedereen is weggelegd. Op een toegankelijke manier legt ze je uit wat je nodig hebt, hoe je moet starten en hoe je jouw moestuin moet verzorgen.

Met eenvoudige materialen zoals een leeg melkpak, een basilicumplant van de supermarkt en een oude snoeischaar kom je al een heel eind! Laagdrempelig, met veel humor en geschikt voor iedere ‘moestuinder’. Bereid je voor om binnenkort de vruchten van je eigen tuin(tje) te plukken.

Specificaties:

Auteur: Bobbi Eden | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932295 | 48 blz. | Februari 2024

Hoe begin je een moestuin is verkrijgbaar bij:

Over Bobbi Eden

Bobbi Eden is voormalig actrice, model en columniste. Ze schreef meerdere haakboeken, waaronder Iedereen kan haken, en heeft sinds kort haar eigen moestuin in een kas in Zuid-Holland.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.