Holly – Stephen King

Holly Gibney, een van Kings meeslependste en vindingrijkste personages, keert in deze bloedstollende thriller terug

Holly is het nieuwste boek van Stephen King. Holly Gibney, een van Kings meeslependste en vindingrijkste personages, keert in deze bloedstollende thriller terug om de waarheid achter een reeks verdwijningen in een klein stadje te achterhalen.

Holly

Holly Gibney, een van Kings meeslependste en vindingrijkste personages, keert in deze bloedstollende thriller terug

Wanneer Penny Dahl het detectivebureau belt in de hoop dat ze haar vermiste dochter Bonnie kunnen vinden, weet Holly Gibney niet zeker of ze de zaak moet aannemen. Haar partner Pete is besmet met corona en haar (behoorlijk gecompliceerde) moeder is net overleden. Eigenlijk zou Holly met verlof moeten zijn. Maar iets in Penny Dahls wanhopige stem maakt het voor Holly onmogelijk om haar af te wijzen.

Slechts een paar straten van waar Bonnie Dahl verdween, wonen professoren Rodney en Emily Harris. Als gepensioneerd, getrouwd stel leiden ze een gelukkig bestaan. Maar ze bewaken een kwaadaardig geheim in de kelder van hun mooie huis, een geheim dat te maken heeft met Bonnies verdwijning. Het is haast onmogelijk om hen te ontmaskeren: ze zijn geslepen, geduldig en genadeloos.

Holly moet al haar talenten inzetten om de gruwelijke professoren te verslaan in dit nieuwe meesterwerk van Stephen King.

Specificaties:

Auteur: Stephen King | Uitgeverij: Boekerij | 9789022599839 | 528 blz. | September 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Stephen King

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. Hiervoor kreeg hij in 2015, uit handen van president Obama, de hoogste prijs die een kunstenaar in de Verenigde Staten kan krijgen: de National Medal of Arts (NEA).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.