Invulboek zwangerschap: de leukste!

Invulboek zwangerschap; Zwangerschapsdagboek bijhouden tijdens je zwangerschap

Invulboek zwangerschap, het ideale dagboek tijdens je zwangerschap. Er komen tijdens een zwangerschap zo veel bijzondere momenten voorbij, je kan ze gewoon niet allemaal onthouden! Omdat er behoorlijk wat keuze is heb ik een aantal leuke zwangerschapsdagboeken voor je uitgezocht. Mooie pen erbij en invullen maar!

Zwangerschap

Een zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. En de eerste tijd met je baby is zo bijzonder dat er al snel nog veel meer bijzondere momenten bij komen! Daarom is de kans groot dat je een en ander vergeten bent als de rust eenmaal een beetje is wedergekeerd. Daarom is een zwangerschapsdagboek zo leuk. Je vult telkens een stukje van het invulboek en legt zo langzaam een leuk verslag vast voor later. Op deze manier is het niet veel werk en kan je vooral niets meer vergeten.

Een zwangerschapsdagboek is leuk voor jezelf om later op terug te kijken of juist om erbij te pakken als je kind wat ouder is of misschien zelf wel een kindje krijgt. Omdat er behoorlijk wat keuze is heb ik een aantal leuke invulboeken zwangerschap voor je uitgezocht. Welke zwangerschap dagboek is jouw favoriet?

Tip: Heeft iemand in je omgeving haar zwangerschap bekend gemaakt? Geef haar dan eens een mooi zwangerschapsdagboek cadeau!  

Zwanger – Zwangerschapsdagboek Elma van Vliet

Zwanger - Zwangerschapsdagboek Elma van Vliet; Invulboek zwangerschap

Met het album Zwanger, een zwangerschap invulboek ontworpen door Elma van Vliet, leg je alle momenten, groot en klein, vast om voor altijd te bewaren. Om later terug te kijken of om als kostbaar cadeau aan je kind te geven. Dit album helpt je om al die bijzondere momenten van deze periode vast te leggen om voor altijd te bewaren. Op de wekelijkse pagina’s is ruimte voor jouw gedachten, gevoelens en veranderingen in jouw lichaam en dat van je baby en ook extra pagina’s voor foto’s, souvenirs en extra verhalen die je wilt bewaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Beppie – Mijn zwangerschapsdagboek

Beppie - Mijn zwangerschapsdagboek - Zwangerschap invulboek

Beppie – Mijn zwangerschapsdagboek is een mooi invulboek met voldoende ruimte voor persoonlijke notities, foto’s en echo’s. Dankzij de rustige vormgeving is het dagboek geschikt voor zowel een jongetje als meisje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

O’Baby by Pauline – 9 maanden dagboek

O'baby 9 maanden invulboek zwangerschap (Pauline Oud)

Pauline Oud is terug met een gloednieuwe lijn invulboeken voor tijdens je zwangerschap, die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl, met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label. Ook de vragen zijn geheel herzien. Kortom, hetzelfde succesvolle concept in een fonkelnieuw jasje gestoken, zodat aanstaande en jonge ouders nu nog meer keus hebben!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Het negen maanden invulboek – Eva Reinders

Invulboek zwangerschap, zwangerschapsdagboek: het negen maanden invulboek

Het negen maanden invulboek is een fris zwangerschapsdagboek van Eva Reinders dat door de vrolijke uitstraling iedere aanstaande moeder zal aanspreken. Elke zwangere vrouw (en dat zijn er 245.000 per jaar in Nederland en Vlaanderen!) is op zoek naar informatie en ervaringsverhalen, en wil alles wat ze tijdens deze bijzondere periode meemaakt vastleggen. Dit zwangerschaps dagboek is hip vormgegeven en beschikt over veel planners, lijstjes, ruimte voor foto’s, eigen ervaringen en handige informatie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Zwangerschapsdagboek – Mijn 9 maanden dagboek

Zwangerschapsdagboek - Mijn 9 maanden dagboek; Invulboeken zwangerschap

In Zwangerschapsdagboek – Mijn 9 maanden dagboek kan je wekelijks het verloop van jouw zwangerschap vastleggen tot en met 42 weken zwangerschap. Dit negen maanden zwangerschapsboek is geschikt voor alle mama’s en is ook perfect als zwangerschapscadeau.

Naast de leuke vragen kan je ook je afmetingen, afspraken, je eigen verhalen, echofoto’s en andere soorten foto’s noteren. Ook zijn er leuke pagina’s met betrekking tot babynamen, babyuitzet en allerlei andere soorten leuke thema’s met betrekking tot zwanger zijn. Ook vind je sporadisch leuke quotes in dit 9 maanden dagboek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Hello Baby – Mijn zwangerschap

Hello baby Mijn negenmaandenboek; Invulboek zwangerschap

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Je droomt en denkt na over hoe alles straks zal zijn. Er verandert van alles in je lichaam. Samen groei je! Dit avontuur leg je vast in Mijn zwangerschap.

Als je kindje net geboren is, is het feest en komen er veel mensen op bezoek. In Hallo! kraambezoek kan iedereen een persoonlijke wens schrijven. Twee nieuwe boeken in een mooie zwart-witbabylijn om te vullen met dierbare herinneringen, dromen, wijsheid, lieve wensen en mooie foto’s.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Je zwangerschap van dag tot dag

Invulboek zwangerschap, zwangerschapsdagboek: je zwangerschap van dag tot dag

Heb je net ontdekt dat je zwanger bent? Je vraagt je vast af wat zich allemaal afspeelt in je buik. Je kunt nu alle cijfers en feitjes over de ontwikkeling van het kindje in je buik te weten komen. Auteur Christine Harris neemt aanstaande ouders mee op reis langs alle dagen van de zwangerschap. Dit boek staat bomvol informatie over de ontwikkeling van je kindje: van de bevruchting tot de geboorte. Er is ook volop ruimte om aantekeningen te maken of om een klein dagboek bij te houden: zo kun je het boek bewaren als een aandenken voor je kindje of om volgende zwangerschappen mee te vergelijken. In deze editie onder meer:

  • Feiten over prenatale ontwikkeling.
  • Actuele gezondheids- en voedingstips.
  • Specifieke informatie voor tweede zwangerschappen en het voorbereiden van je kind(eren) op de komst van een broertje of zusje.
  • Alles over (borst)voeding en verzorging.
  • Ruimte voor aantekeningen en het bijhouden van een dagboek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Leukigheidjes – Invulboek zwangerschap

Leukigheidjes - Invulboek zwangerschap

Met dit mooie en stijlvolle negen maanden invulboek leg je de spannende, emotionele en mooie momenten vast van je zwangerschap. Niet betuttelend, humor en herkenbaarheid staan centraal in het zwangerschap invulboek. Het zwangerschapsdagboek wordt een boek wat je er later graag bij zult pakken om terug te lezen over deze bijzondere periode.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Invulboekjes.nl (hier)

Elke dag dichterbij – Julie B. Carr

Invulboek zwangerschap Elke dag dichterbij - Julie B. Carr - zwangerschapsdagboek

Ervaar met dit unieke dagboek jouw zwangerschap vanuit het oogpunt van je baby. Volg elke dag van de verbazingwekkende negen maanden durende reis van verwekking tot geboorte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com