Jan van Haasteren boeken

Jan van Haasteren is een striptekenaar die vooral bekend is geworden van zijn populaire legpuzzels waarvan er wereldwijd miljoenen zijn verkocht. Maar wist je dat er ook een aantal leuke boeken zijn gemaakt met zijn tekeningen?

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek

Jan van Haasteren boeken: Super groot zoekboek

Het Super Groot Zoekboek van Jan van Haasteren is een heerlijk chaotisch zoekboek voor kinderen van 7 jaar en ouder. In dit zoekboek kun je op zoek naar de vertrouwde haaienvinnen, handjes, slakjes, tandenborstels, brilletjes, zwarte katten, bommen en papieren vliegtuigjes. Je vindt ze op bijna alle platen! En dat is ook gelijk de uitdaging, want heb je echt alles gevonden wat je vinden moest? Uitgeverij: Big Balloon.

Het Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek kreeg van mij vier sterren.

Naar de recensie.

Jan van Haasteren kleurboek

Jan van Haasteren boeken: kleurboek

Dit Jan van Haasteren Kleurboek is een kleurboek voor volwassenen met grappige tekeningen die we van Jan van Haasteren gewend zijn. Er staan in dit kleurboek 24 zwart/wit illustraties om in te kleuren! Formaat: 34 x 24 cm. Uitgeverij: Big Balloon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Stripkookboek – Leon Verhoeven

Jan van Haasteren boeken: Stripkookboek Leon Verhoeven

Niet alleen van Jan van Haasteren, maar wel ontzettend leuk: het Stripkookboek. Met het StripKookboek wil chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven kookliefhebbers enthousiast maken voor strips én stripliefhebbers enthousiast maken voor koken. Dit doet hij door zestig gerechten te laten illustreren door maar liefst zestig toptekenaars! Alleen al dit feit verdient een plekje in het Guinness Book of Records.

De recepten zijn makkelijk te bereiden en zeer smaakvol. Alle ingrediënten zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt. Door het combineren van verschillende gerechten uit het boek kan de lezer een compleet diner bereiden voor zijn gasten. Uitgeverij: Uitgeverij Personalia.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.