Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek, recensie

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek, recensie

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek, recensie. De meesten van ons kennen Jan van Haasteren waarschijnlijk vooral om zijn bekende puzzels, maar wist je dat er ook een Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek is?

Jan van Haasteren

Jan van Haasteren is een striptekenaar die vooral bekend is van zijn populaire legpuzzels, waarvan er wereldwijd al vele miljoenen exemplaren zijn verkocht. Zijn handelsmerk? Dat is de haaienvin. Die vind je op elke puzzel terug.

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek

Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek, recensie

Het Super Groot Zoekboek van Jan van Haasteren is een heerlijk chaotisch zoekboek voor kinderen van 7 jaar en ouder. In dit zoekboek kun je op zoek naar de vertrouwde haaienvinnen, handjes, slakjes, tandenborstels, brilletjes, zwarte katten, bommen en papieren vliegtuigjes. Je vindt ze op bijna alle platen! En dat is ook gelijk de uitdaging, want heb je echt alles gevonden wat je vinden moest?

Conclusie

Onze kinderen zijn gek op zoekboeken. En ik moet eerlijk zeggen dat dit dikke kartonnen zoekboek met de zoekplaten van Jan van Haasteren echt wel heel erg leuk en grappig zijn. Elke keer dat ik denk dat ik alles gezien heb zie ik toch elke keer iets nieuws! Daarnaast is het ook erg leuk om de platen samen met de kinderen te bekijken, ze gingen vol enthousiasme op zoek naar de haaienvinnen en waren me daarbij graag te snel af!

Aan de andere kant is de uitdaging om alles te vinden wat je vinden moet soms wel een beetje te groot, zeker voor kinderen. Je weet namelijk niet hoeveel je van elk voorwerp moet vinden. Zo ben ik op een pagina heel lang op zoek geweest naar een bom, om me later te realiseren dat hij er waarschijnlijk niet opstond… Maar goed, aangezien ik in de tussentijd een heleboel andere leuke dingen op de plaat ontdekte die ik anders niet gezien zou hebben vond ik het niet storend.

Het schijnt dat andere mensen de platen uit het zoekboek ook gebruiken als groot voorbeeld bij een puzzel, maar dat hebben wij niet gedaan.

Mijn beoordeling Jan van Haasteren Super Groot Zoekboek:

Specificaties:

Auteur: Big Balloon | Uitgeverij: Big Balloon | 9789047870326 | Oktober 2020

Van dezelfde auteur

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.