Karen Rose – Auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Karen Rose - Auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Karen Rose is auteur van de maand op Luisterrijk.nl. Dat betekent dat liefhebbers van luisterboeken tot en met 30 april 2024 tot 50% korting krijgen op alle 28 luisterboeken van Karen Rose.

Karen Rose

De succesvolle misdaadauteur Karen Rose begon, net als zovelen, als hobby met schrijven. Inmiddels is er van hobby allang geen sprake meer en schrijft ze thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in het zonnige Florida.

Bekijk de beschikbare luisterboeken van auteur van de maand Karen Rose op Luisterrijk.nl (hier).

Luisterrijk.nl

Luisterrijk is al ruim 15 jaar dé luisterboekenspecialist in Nederland en Vlaanderen. Luisterrijk.nl levert digitale luisterboeken zonder abonnement (en géén CD’s!). Na aankoop in de webshop kan je de luisterboeken beluisteren in de gratis app (voor iOS en Android) of kan je ze downloaden als mp3. Luisterrijk.nl levert vrijwel alle luisterboeken van alle uitgevers in Nederland en Vlaanderen en biedt ook een groeiend aantal buitenlandse titels. Ook bieden ze steeds meer Vlaams gesproken titels aan.

Bekijk het aanbod op de website van Luisterrijk.nl hier.

Wat zijn luisterboeken?

Je zou het misschien niet verwachten, maar de oorsprong van het luisterboek ligt in het bibliotheekwerk voor blinden. Omdat niet alle blinden braille konden lezen werd besloten om boeken in te spreken (toen nog op de bandrecorder), zodat blinden en slechtzienden naar het verhaal konden luisteren.

De technologie heeft natuurlijk enorme sprongen gemaakt en er bleek in Nederland een markt voor luisterboeken te zijn. Tegenwoordig is het dan ook voor iedereen mogelijk om luisterboeken aan te schaffen en te downloaden. Ook is het mogelijk om luisterboeken te lenen via de bibliotheek.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay.com