Kate Burkholder serie – Must read thrillerserie! – Linda Castillo

Kate Burkholder serie deel 1 Zwijgplicht, deel 2 voor altijd stil en deel 3 valse beloftes, Linda Castillo

Kate Burkholder serie, een boekenserie die je wat mij betreft echt gelezen moet hebben. Kate is opgegroeid als amish, maar besloot zich niet aan te sluiten bij de kerk. Nu is ze politiechef in het dorpje Painters Mill. In dit blog vertel ik je er graag meer over!

Zwijgplicht – Kate Burkholder deel 1

Kate Burkholder seri1 1: Zwijgplicht, Linda Castillo

Zwijgplicht is het eerste deel wat Linda Castillo schreef. Het gaat over Kate Burkholder die onlangs is aangesteld als politiechef in haar voormalige woonplaats Painters Mill, Ohio. Haar kennis van de amish, hun taal en gebruiken, maken haar de ideale kandidaat. Ze is opgegroeid in die gemeenschap, maar heeft er voor gekozen om elders haar leven op te bouwen, weg van haar verleden.

Dat verleden komt in alle heftigheid naar boven als er in het stadje weer een seriemoordenaar opduikt, net als zestien jaar geleden. De moorden van toen en nu lijken zo op elkaar dat het wel om dezelfde moordenaar moet gaan. Alleen Kate weet dat dat niet kan…

Terwijl ze vastbesloten is om de moordenaar te vinden, probeert ze tegelijkertijd wanhopig haar geheim verborgen te houden. Zwijgplicht kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.  

Voor altijd stil – Kate Burkholder deel 2

Kate Burkholder serie 2: voor altijd stil, Linda Castillo

In Voor altijd stil, het tweede deel van de Kate Burkholder serie, geschreven door Linda Castillo, worden we weer meegenomen naar Painters Mill. Wanneer politiechef Kate Burkholder arriveert bij een amish boerderij wacht haar een horrorscenario: een hele familie is uitgemoord. De vredelievende gemeenschap is uitermate geschokt door het grove geweld en de willekeurige moorden. Maar is het wel willekeurig?

Kate weet als geen ander dat elke familie geheimen heeft, en terwijl ze dieper in het verleden van de familie duikt, komt ze er samen met agent John Tomasetti achter dat een jonge vrouw met een grote leugen moest leven en haar mond moest houden. Ook dat herkent Kate uit haar eigen leven en dus zal ze afstand moeten houden, want ze weet wat er kan gebeuren als ze te betrokken bij deze zaak raakt. Toch ontkomt ze er niet aan… Voor altijd stil kreeg van mij vijf sterren.

Naar de recensie.

Valse beloftes – Kate Burkholder deel 3

Kate Burkholder serie 3: valse beloftes, Linda Castillo

Politiechef Kate Burkholder is een harde tante, maar als ze met de Slaboughzaak te maken krijgt, moet ze er alles aan doen om emoties buiten de deur te houden. Vier kinderen zijn namelijk verweesd achtergebleven na een tragisch ongeluk waarbij de ouders en een oom door verstikking in een put met methaangas zijn omgekomen. De autopsie wijst iets anders uit. Was het moord?

Intussen wordt Kate’s district geteisterd door haatmisdaden tegen de amish en algauw vermoedt ze een verband tussen de moord en de andere gewelddadige acties. De overheid stuurt profiler John Tomasetti om te helpen. Kate Burkholder heeft een complexe relatie met hem, maar groeit tijdens deze zaak nog meer naar hem toe. Terwijl ze hun handen vol hebben aan de haatacties in de amish gemeenschap, komt een duister geheim van de Slaboughfamilie aan de oppervlakte drijven. De moordenaar blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan ze hadden gedacht. Valse beloftes is wederom een indrukwekkend boek en kreeg van mij dan ook vijf sterren.

Naar de recensie.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.