Keukenhelden – Diabetes

Keukenhelden - Diabetes

Veel thuiskoks hebben één of meer kookbijbels, een kookboek waarin alles staat wat ze nodig hebben. In de kookboekenserie Keukenhelden van Kosmos Uitgevers vind je de mooiste recepten voor een scherpe prijs, over een sterk topic. Het nieuwste kookboek in deze serie is Keukenhelden – Diabetes.

Keukenhelden – Diabetes

Keukenhelden - Diabetes

In Nederland hebben circa 1,2 miljoen mensen diabetes, dus 1 op de 14 mensen, en elke week komen daar 1000 mensen bij. Als je diabetes hebt, dan helpt dit boek je de ziekte te beheersen en het risico op complicaties te verminderen.

Van ontbijt tot diner, voor elke dag van de week. Met voedingswaarden duidelijk vermeld bij elk recept, past dit boek perfect in de keuken van iedereen die kookt voor iemand met suiker of diabetes. De recepten zijn snel te bereiden, waardoor ze perfect zijn voor drukke, doordeweekse dagen.

Specificaties:

Auteur: —– | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933513 | 80 blz. | Februari 2024

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.