Kijk- en zoekboeken thema lente, zomer, herfst en winter

Kijk- en zoekboeken lente, zomer, herfst en winter; Rotraut Susanne Berner; Kinderboeken over seizoenen

Kijk- en zoekboeken thema lente, zomer, herfst en winter. Deze mooie kijk- en zoekboeken over de seizoenen werden gemaakt door Rotraut Susanne Berner. Leuk om samen met je kind te praten over de verschillende seizoenen en wat je dan allemaal kunt doen.

Kijk- en zoekboek Leve de lente!

Kijk- en zoekboek Leve de lente!; Rotraut Susanne Berner

Tientallen personages beleven grote en kleine avonturen Na de winter komt de lente. Bij dit mooie weer gaan mensen en dieren op stap. Manfred leert Elke en Lenzo kennen. Waar gaat Andrea heen? Wie heeft de bananenschil weggegooid? Wat doet een vos in de stad? Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog Kinderboeken thema lente peuters en kleuters.

Meer informatie.

 

Kijk- en zoekboek Zonnige zomer

Kijk- en zoekboek Zonnige zomer; Rotraut Susanne Berner

Eindelijk is het zomer! De kersen zijn rijp, de kinderen lopen op blote voeten en na een korte onweersbui schijnt alweer de zon. Rotraut Susanne Berner vertelt in kleurrijke beelden grote en kleine avonturen: over Susannes verjaardagsfeest in het park, over verdwaalde pinguïns en over een muis die zich op elke pagina verstopt heeft. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog: Kinderboeken thema zomer peuters en kleuters.

Meer informatie.

 

Kijk- en zoekboek Het is herfst

Kijk- en zoekboek Het is herfst; Rotraut Susanne Berner

Het stadsfeest is een mix van dans en muziek en in het cultureel centrum is er een pompoenwedstrijd. De kinderen wijden hun nieuwe school in met een grote lampionnenoptocht. Rotraut Susanne Berner vertelt ook nu weer talloze verhalen: over ganzen en oude bekenden, over huwelijksreizen of over de terugkeer van een vermist huisdier. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog Kinderboeken thema herfst peuters en kleuters.

Meer informatie.

 

Kijk- en zoekboek Wat een winter!

Kijk- en zoekboek Wat een winter!; Rotraut Susanne Berner

Er is zoveel te ontdekken in dit reusachtige winter kijk- en zoekboek. De kleurrijke illustraties van Rotraut Susanne Berner nemen je mee op een winters avontuur. Andrea mist de bus. Waar is de papegaai van Lene? Wie verloor zijn portemonnee en zijn sleutel? Wat gebeurt er met de wagen van Siglinde? Wie zit er verstopt onder de helm van de motorrijder? Wat een winter! kreeg van mij vijf sterren. Naar de recensie. Bekijk voor meer inspiratie ook eens het blog Kinderboeken thema winter peuters en kleuters.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *