Kraambezoekboek, de leukste!

Kraambezoekboeken; Leuke invulboeken voor de kraamtijd

Een kraambezoekboek, ook wel kraamboek genoemd, is de ideale manier om alles uit je kraamtijd vast te leggen. Daarom een blog met de leukste kraambezoekboeken van dit moment!

Kraamweek

De kraamtijd gaat vaak enorm snel en met dank aan het slaaptekort en je zwangerschapsdementie gaat een deel voor je gevoel misschien zelfs wel aan je voorbij. Bovendien is het ook gewoon erg leuk als je kraambezoek een berichtje kan achterlaten in het kraambezoekboek voor jouw baby. Om je op weg te helpen heb ik de leukste kraambezoek boeken van dit moment op een rij gezet.

Een kraambezoekboek is ook leuk om zelf nog eens te lezen op een rustiger moment en ook erg leuk voor je kind als het wat ouder is. Bij veel kraambezoekboeken is er ook ruimte voor het inplakken van foto’s van jouw baby met het kraambezoek. Een perfecte verzamelplek voor alle herinneringen aan deze speciale tijd dus. En naast de traditionele invulboeken zijn er ook invulkaartjes die je kan uitdelen aan iedereen die langs komt.

Sus Design kraambezoekboek zwart/wit

Kraambezoekboek, de leukste invulboeken voor het kraambezoek

Het kraambezoekboek van SUS Design is in meerdere designs verkrijgbaar. De kraamtijd is bijzonder. Vrienden en familie zijn ontzettend benieuwd naar de baby, en vaak kunnen ouders ook niet wachten om hun kindje zo snel mogelijk aan iedereen te laten zien. Laat de kraamvisite onderstaande vragen beantwoorden. Dit is ontzettend leuk voor later!

 • Hoe ken je mijn vader/moeder?
 • Van wie en hoe hoorde je dat ik geboren was?
 • Welk plekje van de wereld moet ik nog een keer zien?
 • Welk gerecht moet ik zeker nog een keer eten/maken?
 • Wat voor wijze raad heb je voor mijn ouders?

In dit kraambezoekboek is er ook een speciale invulpagina voor de kraamverzorgster. Daarnaast is er op iedere invulpagina ruimte voor een foto van de kleine en het bezoek.  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Jouw kraambezoekboek

Jouw kraambezoekboek vosje door Marieke ten Berge

Een fijne herinnering aan je kraamtijd… om later weer door te geven aan je kind. Gasten die de pasgeboren baby komen bewonderen mogen een blijvende herinnering optekenen in dit kraambezoekboek: een wens voor de toekomst of een mooi gedichtje. Voorin Jouw kraambezoekboek is ruimte voor een stamboom en bijvoorbeeld een afdruk van de voetjes van de baby. Ook is er veel ruimte om foto’s op te nemen. Vragen die aan gesteld worden, naast de datum, naam en leeftijd zijn:

 • Hoe ken je mij?
 • Wat dacht je toen je mij voor het eerst zag?
 • Wat wens je mij toe?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kraambezoek kaarten – Zwart Wit

Kraambezoek kaarten, leuk alternatief voor het traditionele kraambezoekboek

Deze set van MamaKaart.nl bestaat uit 25 kaarten. De kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt op stevig 300 grams papier. De kraambezoek kaarten zijn een leuk middel waar iedereen die na de geboorte jullie wondertje komt bewonderen iets op kan schrijven voor later. O.a. Waar het bezoek de papa en mama van kent, wat ze de kleine toewensen en wat ze later samen gaan doen als de kleine groot is. Op de achterkant kan een foto geplakt worden van het kraambezoek met de baby. Een prachtige herinnering voor later!  

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Mijn kraamboek

Kraambezoek boek mijn kraamboek

Hoe voelde jij je in je kraamtijd, hoe ontwikkelde je baby zich, wat gebeurde er allemaal, wie kwamen er op bezoek en wat vond iedereen ervan? In dit kraambezoekboek kunnen jij en je familie en vrienden alles opschrijven wat je nooit meer wilt vergeten. Leuk voor nu en voor later!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Mijn geboorteboek – Maan Amsterdam

Kraambezoek boek mijn geboorteboek

In dit unieke, luxe geboorteboek leg je alles vast rondom de geboorte van jouw kindje:

 • Invulpagina’s over de geboorte en baby
 • Kraambezoek invulpagina’s
 • Foto’s inplakken
 • Geboortepost inplakken

Het boek bevat invulpagina’s over jouw gezin, de geboorte, het geboortekaartje, de kraamverzorgende en kraamweek. Ook is er ruimte om in te laten vullen door kraamvisite. Er is voldoende ruimte om foto’s in te plakken. Achterin het boek is plaats om ongeveer 100 ontvangen geboortepost / wenskaarten in te plakken. Tenslotte is het boek voorzien van envelop om belangrijke geboortepapieren en dossiers in te bewaren. Kortom, dit boek is alles wat je nodig hebt om de bijzondere eerste weken vast te leggen! Een musthave voor (aanstaande) moeders en een super leuk kraamcadeau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ikkeboek | Ik & mijn mama

Ikkeboek ik & mijn mama kraambezoekboek

Het Ikkeboek voor ‘bijzondere’ ouders: 2 mama’s, 2 papa’s, 1 mama óf een mama & een papa! Wij zijn mama’s van twee prachtige dochters en hebben voor onze meiden een babyboek gemaakt. Het Ikkeboek is een babyboek & kraamboek, 2-in-1 dus! Ikkeboek is er in roze, blauw en in een neutrale groen/oranje kleur. In het Ikkeboek is onder andere ruimte voor foto’s, belevenissen, eerste tandjes, eerste stapjes en bezoekjes aan het consultatiebureau. Daarnaast zijn er pagina’s die het kraambezoek kan invullen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Kraambezoekboek regenboog

Kraambezoek boek regenboog

De kraamtijd is bijzonder. Vrienden en familie zijn ontzettend benieuwd naar de baby, en vaak kunnen ouders ook niet wachten om hun kindje zo snel mogelijk aan iedereen te laten zien. Met leuke vragen om te laten beantwoorden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

O’baby Kraambezoekboek by Pauline

Kraambezoekboek Pauline Oud; Serie O'baby by Pauline

Mooi kraambezoekboek uit de serie O’baby by Pauline. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl van Pauline Oud, met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label. Met leuke vragen die door het kraambezoek ingevuld kunnen worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Kraambezoek – Invulkaarten

Kraambezoekboek invulkaarten

Vergeet dat ouderwetse kraambezoekboek, hier is het nieuwe hippe boek met invulkaarten! Laagdrempelige vragen voor de kraamvisite, en een super aandenken voor later! Gemakkelijk bij elkaar te ‘binden’ met een boekschroef. Eenvoudig los te halen zodat je de kaarten los op tafel kan leggen om in te vullen. Later ‘schroef’ je alle kaarten weer eenvoudig bij elkaar en kun je de kaarten goed bewaren. Inhoud: 50 kaarten. Verkrijgbaar in roze, groen of kraftpapier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Nijntje kraambezoekboek

Nijntje kraambezoekboek

Je kindje is geboren, wat een feest! In deze herziene en geactualiseerde invulboeken leg je alle bijzondere momenten van en rond je baby vast. Zo worden ze meer dan ooit dierbare aandenkens waar jij – en later ook je kindje – nog vaak in zullen kijken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Reacties zijn gesloten.