Kwallenpap & slakkenvla, recensie

Kwallenpap en slakkenvla en andere griezelversjes; Geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder, met prenten van Mark Janssen

Is jouw jonge kind een jaar of drie en gek op griezelen? Dan is het kinderboek Kwallenpap & slakkenvla, geschreven door Marianne Busser, hét kindergriezelboek dat je eens voor moet lezen. Het bevat lekker enge griezelverhaaltjes op rijm, succes gegarandeerd!

Kwallenpap & slakkenvla

Kwallenpap & slakkenvla en andere griezelversjes is perfect voor kinderen van een jaar of drie die van griezelen houden. Het is een prentenboek vol rijmpjes en versjes geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder. De illustraties in Kwallenpap & slakkenvla werden gemaakt door Mark Janssen.

Dit kindergriezelboek is perfect om je peuter of kleuter uit voor te lezen met Halloween, of natuurlijk gewoon zomaar tussendoor. Griezel lekker mee met Griezeltje die als ze jarig is een soepkom vol met kwallenpap cadeau krijgt. Of wat dacht je van de griezelschool waar de vleermuizen door de klas fladderen. En ga je een keertje gezellig samen uit eten? Dan misschien maar beter niet in het griezelrestaurant! Want daar staan gebraden rat in pissebeddenjus en slakkenvla op het menu. Het is allemaal niet echt! Wordt het je allemaal toch wat te griezelig? Trek dan maar snel je dekbed over je hoofd!

Conclusie

Het griezelige prentenboek Kwallenpap & slakkenvla is bedoeld voor jonge kinderen, peuters en kleuters dus. Of een kind griezelen leuk vindt of niet is ontzettend persoonlijk. Als ik het prentenboek voorlees aan onze peuter van 3,5 jaar heb ik het idee dat ze het hier en daar toch te spannend vindt.

De oudsten van 6 en 7 jaar genoten meer van het boek, al zijn ook zij geen grote helden. Hier en daar vonden ze het toch een tikje te spannend, maar door er samen over te praten en hard om te lachen kwam het helemaal goed. Want alle alle rijmpjes en versjes worden natuurlijk voorzien van mooie, griezelig spannende, maar stiekem ook wel grappige illustraties.

Kortom, is jouw kind toe aan het luisteren naar spannende verhaaltjes? Of wil je het gewoon een keertje proberen? Dan is het prentenboek Kwallenpap & slakkenvla echt perfect!

Mijn beoordeling Kwallenpap & slakkenvla:

Specificaties:

Auteur: Marianne Busser en Ron Schröder | Uitgeverij: Moon | 9789048838790 | 31 blz. | September 2017

Kwallenpap & slakkenvla is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *