Loes, Luca & Liz, recensie; Liefde in Milaan 2

Recensie Loes, Luca & Liz, deel twee van de serie Liefde in Milaan, geschreven door Saskia Oudhoorn, feelgood roman

Loes, Luca & Liz, recensie. Na het lezen van Toeval bestaat niet was het tijd voor het tweede deel van de driedelige feelgoodserie Liefde in Milaan: Loes, Luca & Liz. De boeken werden geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd. Is deel twee net zo’n succes als deel één?

Loes, Luca & Liz – Liefde in Milaan 2

Recensie Loes, Luca & Liz, deel twee van de serie Liefde in Milaan, geschreven door Saskia Oudhoorn, feelgood roman

In Liefde in Milaan I, Toeval bestaat niet, maakten we kennis met Anneloes. Ze ging met frisse tegenzin op een door haar vriendinnen georganiseerde blind date met de veel te knappe Gianluca. Ook hij is door zijn vrienden naar deze date gestuurd.

De blind date blijkt al met al een succes en in Liefde in Milaan 2 – Loes, Luca & Liz volgen we het koppel verder. Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. Wát een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden.

De relatie van Anneloes en Gianluca verdiept zich. Daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. En dat is ook nooit haar bedoeling…  

Conclusie

Liefde in Milaan is een heerlijke feelgoodserie Net als het eerste deel is ook Loes, Luca & Liz – Liefde in Milaan 2 een makkelijk leesbaar boek. In combinatie met de verhaallijn is het een heerlijk boek om lekker ontspannen te kunnen lezen. Ik denk dat het verhaal zo herkenbaar is dat de meesten zich ook wel kunnen identificeren met Anneloes. Door het lezen van het boek kun je meer zicht krijgen op wat het betekent om verliefd te zijn op een weduwnaar. In tegenstelling tot ex-geliefden is deze liefde natuurlijk nooit gestorven. Hoe kun je daar nou mee omgaan?

Ondanks dat het onderwerp zwaar lijkt, is het dat allesbehalve en blijft het een feelgoodroman. Knap!

Mijn beoordeling Loes, Luca & Liz – Liefde in Milaan 2:

Specificaties:

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn | Uitgeverij: Zomer & Keuning | 9789020542790 | 102 blz. | Januari 2021

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van dezelfde auteur

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Reacties zijn gesloten.