Me vs Brain – Hayley Morris

Me vs Brain - Hayley Morris; Lifehacks voor mensen die alles overdenken

Me vs Brain van TikTok- en Instagramsensatie Hayley Morris biedt lifehacks voor alle vrouwen die last hebben van irrationele gedachten, elke ongemakkelijke interactie in gedachten herhalen en alle mogelijke uitkomsten van een situatie overdenken.

Me vs Brain

Me vs Brain - Hayley Morris; Lifehacks voor mensen die alles overdenken

Heb je last van irrationele gedachten, speel je iedere ongemakkelijke interactie als een film af in je gedachten en overdenk je alle mogelijke uitkomsten van een toekomstig scenario? Dan is dit boek wat voor jou!

TikTok- en Instagramsensatie Hayley Morris biedt met veel humor inzage in een brein dat continu overuren maakt en geeft tips om hiermee om te gaan. Of het nu gaat om een ongemakkelijke date, ontslag nemen of menstruatiecups, in deze gids gaat ze geen onderwerp uit de weg. Ze heeft over alles nagedacht zodat jij dat niet hoeft te doen en je een pauze kunt nemen van je eigen hersenspinsels. Tijdens het lezen van dit boek kom je erachter dat je niet de enige bent die alsmaar alles overdenkt, we doen dit allemaal!

Specificaties:

Auteur: Hayley Morris | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931038 | 336 blz. | Oktober 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Hayley Morris

Hayley Morris is met haar humoristische en taboedoorbrekende video’s uitgegroeid tot een internetfenomeen, met meer dan 7 miljoen volgers via verschillende socialmediakanalen. Ze won meerdere prijzen en haar boek was gelijk een Sunday Times bestseller.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.