Microdosing – Maria Johanna

Microdosing - Maria Johanna

Microdosing, geschreven door Maria Johanna, is hét boek over het microdoseren van plantmedicijnen en psychedelica. Iets waar sinds enkele jaren een toenemende belangstelling voor is, is het innemen van kleine hoeveelheden psychedelische middelen. Microdosing kan je helpen om scherper, creatiever, productiever en positiever door het leven te gaan.

Microdosing

Microdosing is het innemen van een kleine hoeveelheid plantmedicijn of psychedelicum voor een bepaalde periode. Het is een manier om prestaties te verbeteren, chronische pijn te voorkomen en een verscheidenheid aan mentale klachten zoals angst en depressie te verlichten.

Dit boek biedt inzage in de helende werking van microdosing op basis van recent onderzoek en ervaringsverhalen. De werking van de verschillende middelen wordt duidelijk uitgelegd, waardoor je precies weet welke producten kunnen worden toegepast voor rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus.

Of je nu ervaring hebt met psychedelica of gewoon nieuwsgierig bent om er meer over te leren; dit boek geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

Specificaties:

Auteur: Maria Johanna | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931007 | 240 blz. | Februari 2024

Microdosing is verkrijgbaar bij:

Over Maria Johanna

Maria Johanna (Amsterdam) deelt via verschillende socialmediakanalen en haar eigen platform House of Oneness haar kennis over de werking van psychedelica en plantmedicijnen. Ze heeft meer dan 29.000 volgers op TikTok.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.