Mijn zelfleesboek voor groep 3, recensie (AVI Start – AVI E3)

Mijn zelfleesboek voor groep 3, recensie; AVI Start - AVI E3; Uitgeverij Ploegsma

Mijn zelfleesboek voor groep 3 is perfect voor kinderen die leren lezen. Het zelfleesboek groeit met het leesniveau van kinderen mee van AVI Start tot AVI E3.

Mijn zelfleesboek voor groep 3

Dit AVI meegroeiboek voor groep 3 zit boordevol verhalen, zoekplaten, moppen en strips van bekende schrijvers en tekenaars. Leer lezen met favorieten als Aadje Piraatje, Agent en Boef, Dolfje Weerwolfje, Kolletje, Spekkie en Sproet, Spuit Elf en Vos en Haas én geniet van nieuwe, herkenbare en prachtig geïllustreerde verhalen.

De bundel is verdeeld in AVI START, M3 en E3, zodat je er het hele schooljaar plezier van hebt! En heb je hem uit? Dan kun je verder gaan met Mijn zelfleesboek voor groep 4! Bekijk voor nog meer inspiratie ook eens het blog AVI boeken groep 3: AVI-start, AVI M3 en AVI E3.

Conclusie

Onze zoon kreeg Mijn zelfleesboek voor groep 3 van Sinterklaas. Inmiddels hebben al twee van onze kinderen dit boek met veel plezier gelezen. Vooral onze dochter vindt lezen erg leuk om te doen. Ze las dan ook regelmatig stukjes voor, trots dat ze het nu allemaal zelf kon lezen. Fantastisch om dat trotse koppie te zien!

De duidelijke inhoudsopgave laat je snel zien waar je welk niveau kan vinden, al vind ik het persoonlijk belangrijker dat ze met plezier lezen. Het niveau volgt dan vanzelf wel.

Het feit dat Mijn zelfleesboek voor groep 3 een bundel is met veel verschillende verhalen waardoor je op een laagdrempelige manier kennis met verschillende auteurs en illustratoren kan maken.

Mijn beoordeling Mijn zelfleesboek voor groep 3:

Specificaties:

Auteur: Diverse | Illustraties: Diverse | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021680552 | 176 blz. | Juni 2020

Mijn zelfleesboek voor groep 3 is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.