National Geographic Junior abonnement + strandlaken!

National Geographic Junior abonnement + strandlaken!

De tijdschriften van National Geographic Junior staan boordevol weetjes over de natuur en wilde dieren, ruimtevaart en techniek. Perfect voor alle nieuwsgierige kinderen dus! En kies je ervoor om nu een abonnement af te sluiten? Dan krijg je ook nog eens een heel tof Dieren met een twist spel-strandlaken cadeau!

National Geographic Junior

Zelfs de meest nieuwsgierige kinderen leren met de tijdschriften van National Geographic Junior elke keer weer wat nieuws. De bladen staan namelijk vol met talloze weetjes, verbluffende foto’s en de meest spectaculaire records. Het perfecte recept dus om de verbeelding op gang te brengen en de honger naar meer kennis nog groter maakt.

Naast alle interessante weetjes staan er ook uitdagende puzzels en leuke tests in het tijdschrift om je kind nog meer uit te dagen!

National Geographic Junior specials

Bij het afsluiten van een abonnement Basis of Extra kun je ook kiezen voor een looptijd van één of twee jaar. Wat is nou het verschil tussen een Basis en Extra abonnement? Kies je voor het National Geographic Junior abonnement Basis dan ontvang je alleen het tijdschrift, maar kies je voor het abonnement Extra dan ontvang je niet alleen het tijdschrift, maar ook nog eens twee toffe vakantieboeken/specials. Nog meer lees- en puzzelplezier dus en wat mij betreft absoluut het overwegen waard!

Zomeractie!

Zowel de tijdschriften als de specials zijn los verkrijgbaar. Maar Blink Uitgevers heeft nu wel een hele toffe actie (tot 31-07-2023 of zolang de voorraad strekt). Als je besluit om nu een abonnement af te sluiten dan ontvang je niet alleen het tijdschrift National Geographic Junior, maar ook een heel tof strandlaken met daarop het Dieren met een twist spel-strandlaken!

Hoe werkt het? Zoek een speelmaatje. Ga ieder aan de lange kant van het strandlaken staan. Beslis wie er begint. Ben jij als eerste aan de beurt? Dan mag de ander zeggen waarmee je iets moet doen. Kies uit: je linkerhand, rechterhand, linkervoet of rechtervoet. Gooi met een dobbelsteen. Zet je hand of voet op het juiste plaatje: 1 = tijger 2 = aap 3 = slang 4 = haai 5 = panda 6 = olifant Nu is de ander aan de beurt. Wie blijft het langste staan? Dat is de winnaar!

Een National Geographic Junior-abonnement is af te sluiten bij Blinkshop.nl (hier).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Blink

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.