Nooit meer op dieet – Marije Peek

Nooit meer op dieet - Marije Peek

Afvallen lukt bijna iedereen, maar hoe houd je het vol en zet je het om in een gezonde leefstijl? Een leefstijl waarbij je op gewicht blijft! Marije Peek (@fitmetmarije) is op eigen kracht 40 kilo afgevallen en krijgt vaak de vraag hoe zij dit heeft gedaan, en daarom schreef ze Nooit meer op dieet.

Nooit meer op dieet – Marije Peek

Nooit meer op dieet - Marije Peek

In Nooit meer op dieet leer je niet alleen hoe je afvalt, maar ook hoe je omschakelt naar een gezonde leefstijl en zo op gewicht blijft. Marije deelt haar persoonlijke verhaal en benadrukt het belang van de volgende drie pijlers: voeding, mindset en bewegen. Deze elementen zorgen uiteindelijk voor de juiste balans, zodat jij nooit meer op dieet hoeft! Het natraject van afvallen is vaak het lastigst en er is nog veel te weinig waardevolle informatie over beschikbaar, vindt Marije Peek.

Als kind kreeg Marije acute lymfatische leukemie, waardoor ze zowel op fysiek als mentaal gebied veel te verduren heeft gehad. Haar relatie met voeding was volledig uit balans en ze had veel last van maagzuur, vermoeidheid en blessures. Op haar 17e gooide ze het roer om en is ze gestructureerd gaan eten volgens een voedingspatroon en meer gaan bewegen. Inmiddels heeft ze een stabiel gewicht én geniet ze van het leven. Een leven waarin ze, ondanks of misschien wel dankzij meerdere tegenslagen, veel heeft geleerd en nu anderen inspireert.

Naast toegankelijke, leerzame theorie bevat Nooit meer op dieet eetschema’s met het concept Wat eet ik op een dag, geïnspireerd door Marije haar voedingspatroon, en 10 niet eerder gepubliceerde recepten. Het zijn lekkere en eenvoudige recepten, die iedereen kan maken. Ook als je niet van koken houdt! Dit boek deelt geen kortwerkend dieet, maar een manier voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Jij hoeft nooit meer op dieet!

Specificaties:

Auteur: Marije Peek | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043931106 | 224 blz. | December 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Over Marije Peek

Marije Peek (Zwanenburg) is oprichter van FitmetMarije, met meer dan 90.000 volgers op Instagram. Ze is gediplomeerd gewichtsconsulente en coacht mensen naar een gezonde leefstijl op basis van haar methode.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.