Poes Moos – Leren Lezen met Kluitman (AVI M3)

Poes Moos - Leren Lezen met Kluitman (AVI M3)

Poes Moos is een kinderboekenserie voor kinderen die net leren lezen (leesniveau AVI M3) en gek zijn op dieren. Het werd geschreven door Marianne Witte en geïllustreerd door Katrien van Schuylenberg.

Poes Moos

Poes Moos - Leren Lezen met Kluitman (AVI M3); Marianne Witte en Katrien van Schuylenberg.

Fin heeft twee hele lieve huisdieren. Moos is zijn poes en Toos is zijn kip. Als Fin bij oma gaat logeren, mogen Moos en Toos niet mee. Dat vinden ze niet leuk. Daarom stappen ze op de bus, op zoek naar het huis van oma.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Poes Moos en de draak

Poes Moos en de draak - Leren Lezen met Kluitman (AVI M3); Marianne Witte en Katrien van Schuylenberg.

Fin wil maar één ding voor zijn verjaardag: een draak. Maar ja, waar haal je een draak vandaan? Opa maakt een woeste draak van hout, pap koopt een lieve knuffeldraak. Maar de allermooiste draak komt van poes Moos en kip Toos!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Poes Moos gaat naar school

Poes Moos gaat naar school - Leren Lezen met Kluitman (AVI M3); Marianne Witte en Katrien van Schuylenberg.

Fin wil niet naar school, want daar leert hij toch niets nieuws. Hij wil liever een kip zijn en eieren leggen! Kip Toos wil wel een poes zijn en muizen vangen. En poes Moos? Die gaat in plaats van Fin naar school.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Poes Moos 3-in-1

Poes Moos 3-in-1 - Leren Lezen met Kluitman (AVI M3); Marianne Witte en Katrien van Schuylenberg.

Poes Moos is dol op zijn baasje Fin. Het liefst is hij altijd bij hem. Dus als Fin naar oma Jet gaat, gaan poes Moos en kip Toos er gewoon achteraan. En als Fin geen zin heeft om naar school te gaan, dan gaat Moos toch naar school? En als Fin jarig is, wil Moos hem het allerleukste cadeau geven. Zelfs als hij daarvoor een draak moet zoeken. De drie boeken poes moos, poes moos gaat naar school en poes moos en de draak nu in een mooie bundel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer AVI M3

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.