Raad eens hoeveel ik van je hou, recensie

Recensie Raad eens hoeveel ik van je hou; Ook leuk om als kraamcadeau te geven

Raad eens hoeveel ik van je hou is een ideaal kraamcadeau. Liefde kun je immers niet genoeg geven? Het werd geschreven door Sam McBratney en geïllustreerd door Anita Jeram.

Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou gaat over Hazeltje die aan grote Haas een even zo grote vraag stelt: raad eens hoeveel ik van je hou? Hazeltje staat op zijn tenen, op zijn handen en springt zelfs zo hoog als hij maar kan. Maar voor grote Haas is dat natuurlijk vrij makkelijk te evenaren!

Uiteindelijk besluit Hazeltje tevreden dat hij van grote Haas houdt tot aan de maan. Want, zeg nou zelf, wat is er nou verder dan dat? Niks toch zeker? Tevreden valt Hazeltje in slaap, maar dan fluistert grote Haas: ik hou van jou tot aan de maan. En terug…  

Nog meer Raad eens hoeveel ik van je hou

Ben jij ook zo gek op Raad eens hoeveel ik van je hou? Dan heb ik goed nieuws! Naast het prentenboek zijn er nog een aantal boeken binnen het thema.

Conclusie

Ben je op zoek naar een fijn, liefdevol voorleesboek voor (kleine) kinderen? Dan is het prentenboek Raad eens hoeveel ik van je hou een absolute aanrader. De mooie prenten in combinatie met de lieve tekst zijn perfect om voor te lezen, ook voor het slapengaan. En het is ook leuk om er samen over te praten. Want hoeveel houden jullie van elkaar? Hoe maak je eigenlijk duidelijk hoeveel je van iemand houdt? Is je kind eenmaal wat groter en kijkt het weleens televisie? Er is ook een televisieserie van.

Mijn beoordeling Raad eens hoeveel ik van je hou:

Specificaties:

Auteur: Sam McBratney | Illustrator: Anita Jeram | Uitgeverij: Lemniscaat | 9789047708698 | 32 blz. | December 2016

Raad eens hoeveel ik van je hou is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Reacties zijn gesloten.