Raad eens hoeveel ik van je hou, recensie

Recensie Raad eens hoeveel ik van je hou; Ook leuk om als kraamcadeau te geven

Raad eens hoeveel ik van je hou, recensie. Vind jij het net zo lastig als ik om een leuk kraamcadeautje te verzinnen? Geef dan eens het kinderboek Raad eens hoeveel ik van je hou cadeau. Liefde kun je immers niet genoeg geven?

Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou, recensie; Ook leuk als kraamcadeau

Het verhaal gaat over Hazeltje die aan grote Haas de grote vraag stelt: raad eens hoeveel ik van je hou. Hazeltje staat op zijn tenen, op zijn handen en springt zelfs zo hoog als hij maar kan. Maar voor grote Haas is dat natuurlijk vrij makkelijk te evenaren! Uiteindelijk besluit Hazeltje tevreden dat hij van grote Haas houdt tot aan de maan. Want, zeg nou zelf, wat is er nou verder dan dat? Niks toch zeker? Tevreden valt Hazeltje in slaap, maar dan fluistert grote Haas: ik hou van jou tot aan de maan. En terug…

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een fijn, liefdevol voorleesboek voor (kleine) kinderen? Dan is Raad eens hoeveel ik van je hou een absolute aanrader. De mooie prenten in combinatie met de lieve tekst zijn perfect om voor te lezen, ook voor het slapengaan. En het is ook leuk om er samen over te praten. Want hoeveel houden jullie van elkaar? Hoe maak je eigenlijk duidelijk hoeveel je van iemand houdt? Is je kind eenmaal wat groter en kijkt het weleens televisie? Er is ook een televisieserie van.

Mijn beoordeling Raad eens hoeveel ik van je hou:

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de categorie KinderboekenVond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.