Schoolagenda 2020/2021 | De 10 leukste op een rij!

Leuke schoolagenda's voor het schooljaar 2020/2021

Schoolagenda 2021/2021 door de redactie. Een agenda is een heel schooljaar lang je steun en toeverlaat. Het is de plek om afspraken, huiswerk, roosters en andere belangrijke zaken te noteren. Maar ook om notities te maken, foto’s en andere persoonlijke dingen in te plakken en natuurlijk grappige berichtjes van vrienden in te bewaren. Wel zo leuk als die er leuk uit ziet en praktisch is ingedeeld. Heb jij ook elk jaar hetzelfde probleem? Dat je niet kan kiezen welke agenda leuk genoeg is om het hele jaar mee te doen? Wij helpen je een handje met deze 10 leukste schoolagenda’s voor schooljaar 2020/2021.

Pip Studio Schoolagenda

Pip Studio Schoolagenda 2020/2021Een nieuwe Pip agenda mag niet ontbreken in je rugtas! Door de vele gekleurde en volbedrukte dessins raak je er niet op uitgekeken.

 

 

 

 

 

Schoolagenda Loesje

Schoolagenda Loesje 2020/2021Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met deze schoolagenda van Loesje. Zij staat midden in de moderne wereld en heeft er met haar eigenzinnige quotes een volstrekt eigen kijk op! Deze agenda is geschikt voor schooljaar 2020-2021.

 

 

 

 

1 Blik Agenda

1blikagenda schooljaar 2020/2021

De schoolagenda voor iedereen die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken als het om plannen gaat. In elke schoolagenda staat een handleiding en een voorbeeldsituatie beschreven. Wanneer je de handleiding volgt, leer je zelfstandig je huiswerk te structureren en plannen. De dagindeling in de agenda is in tweeën verdeeld: een opdracht- en een plangedeelte.

Meer informatie.

 

Make that the cat wise

Schoolagenda Make that the cat wise 2020/2021 steenkolen EngelsGa goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met deze schoolagenda van Make that the cat wise. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van tal van leuke teksten in steenkolen Engels. De agenda is geschikt voor schooljaar 2020-2021.

 

 

Donald Duck Schoolagenda

Donald Duck Schoolagenda 2020/2021Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met de schoolagenda van de klassieke anti-held Donald Duck. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van leuke designs aan binnen- en buitenkant en is geschikt voor schooljaar 2020-2021.

&INK

&INK schoolagenda 2020/2021De nieuwe schoolagenda 2020/2021 van &INK is een overzichtelijke agenda. Elk detail is met veel aandacht ontworpen en dat resulteerde in deze mooie en handige agenda waarmee je dat drukke leventje van je perfect onder controle houdt.

De agenda heeft fijne weekoverzichten, maandoverzichten, veel ruimte voor notities en een leeslintje. Verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje.

Meer informatie.

 

 

 

Peter Pauper | Lama’s

Peter Pauper Lama's schoolagenda 2020/2021Luxe en overzichtelijke Peter Pauper 16 maands-agenda die start in september 2020 en loopt tot het einde van 2021. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om al je afspraken te noteren. De indeling van twee bladzijden per week en onderaan de pagina een kalender voor de komende twee maanden, helpt je goed overzicht te houden. Het gebruikte zuurvrije papier is stevig en van hoge kwaliteit. De agenda bevat bovendien achterin een handig opbergvakje voor bijvoorbeeld visitekaartjes. De stevige, harde kaft met luxe (preeg)opdruk, leeslint en de elastieksluiting maken dit prachtige product compleet. Inclusief pagina’s voor adressen en telefoonnummers. Peter Pauper stationary staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit.

Liever geen lama’s maar wel deze handige agenda? Er zijn nog veel meer soorten met leuke printjes en teksten op de kaft. Kijk hier.

Meer informatie.

 

Komoni schoolagenda | Dromenvanger

Komoni houten schoolagenda 2020/2021

Met deze agenda heb je iets origineels, unieks en duurzaams in handen. De agenda’s zijn gemaakt met FSC gecertificeerd hout (3mm MDF) en gerecycled papier.

Er zijn nog meer leuke designs van Komoni! Kijk hier.

RYAM | Sneakers

Basic sneakers schoolagenda 2020/2021 rood

Al jaren is de RYAM schoolagenda een topper tussen de agenda’s door zijn sterke kaft en zijn mooie papier.

 

 

 

 

 

 

Blond Amsterdam Schoolagenda | The world is mine

Blond Amsterdam schoolagenda The world is mine 2020/2021Een meertalige Blond Amsterdam schoolagenda voor het schooljaar 2020 en 2021, in de talen Nederlands en Engels. De gebonden agenda heeft een roze kartonnen kaft met glitters, Blond tekeningetjes en daaromheen zit een beschermende plastic hoes. In de agenda zitten jaaroverzichten, een overzicht van vakanties en feestdagen, maandplanners, cijferlijsten, studieroosters, ruimte voor je notities en ideeën en het heeft een roze leeslint. De agenda is ook binnenin versierd met Blond tekeningetjes. De schoolagenda loopt van 1 oktober 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie.

 

 

 

Playstation Schoolagenda

Playstation schoolagenda 2020/2021Een agenda van Playstation met op de zwarte kaft een print van de tekst ‘eat sleep game repeat’, waarbij het woord game vervangen is voor tekens van een spelconsole. Binnenin is er ruimte voor een kalender, lesroosters, cijferlijsten, verjaardagen, notities, to do lijstjes, tekeningetjes en een vakantie- en feestdagenschema. Ook kunnen je klasgenootjes hun Social Media gegevens er in achterlaten. Dankzij het leeslint kun je precies zien waar je bent gebleven. De schoolagenda loopt van 1 augustus 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie.

 

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *