Seizoen kijk- en zoekboeken | Ontdek de 4 seizoenen!

Seizoen kijk- en zoekboeken voor kinderen vanaf 3 jaar over de 4 seizoenen lente, zomer, herfst en winter

Je kind op een speelse manier kennis laten maken met de 4 seizoenen is heel eenvoudig: met de seizoen kijk- en zoekboeken van Rotraut Susanne Berner! Voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Veel kinderen vinden kijk- en zoekboeken helemaal fantastisch. En geef ze eens ongelijk! Hoe vaak je zo’n boek ook bekeken hebt, vaak ontdek je steeds weer iets nieuws. Wil je samen met je kind de seizoenen gaan bespreken? Bekijken welke dingen je kunt beleven? Dan zijn de seizoen kijk- en zoekboeken van Rotraut Susanne Berner echt een aanrader.

 

Leve de lente!

Leve de lente kijk- en zoekboek over het seizoen de lente door Rotraut Susanne Berner

 

In de lente breekt het mooie weer aan en gaan mensen en dieren op stap. Manfred leert Elke en Lenzo kennen. Waar gaat Andrea heen? Wie heeft de bananenschil weggegooid? Wat doet een vos in de stad? Leve de lente! is een stevig en groot kijk- en zoekboek van karton. Het biedt een panoramische blik op het drukke leven in de stad. Tientallen personages beleven grote en kleine avonturen.

Meer informatie.

 

Zonnige zomer

Zonnige zomer kijk- en zoekboek over het seizoen de zomer door Rotraut Susanne Berner

 

Na de lente komt eindelijk de zomer! De kersen zijn rijp, de kinderen lopen op blote voeten en na een korte onweersbui schijnt alweer de zon. Net als in Leve de lente! vertelt Rotraut Susanne Berner in kleurrijke beelden grote en kleine avonturen: over Susannes verjaardagsfeest in het park, over verdwaalde pinguïns en over een muis die zich op elke pagina verstopt heeft.

Meer informatie.

 

Het is herfst

Het is herfst kijk- en zoekboek over het seizoen de herfst door Rotraut Susanne Berner

 

De zomer is voorbij, de herfst breekt aan. In dit prachtige kijk- en zoekboek over de herfst is ontzettend veel te ontdekken! Tientallen personages beleven wederom grote en kleine avonturen in een herfstig landschap. Het stadsfeest is een mix van dans en muziek en in het cultureel centrum wordt een pompoenwedstrijd gehouden. De kinderen wijden hun nieuwe school in met een grote lampionnenoptocht. Rotraut Susanne Berner vertelt ook nu weer talloze verhalen: over ganzen en oude bekenden, over huwelijksreizen of over de terugkeer van een vermist huisdier.

Meer informatie.

 

Wat een winter!

Wat een winter! kijk- en zoekboek over het seizoen de winter door Rotraut Susanne Berner

 

Dit levendige prentenboek toont ons het drukke leven in de stad: over een vrouw die de bus mist, over de jacht op een papegaai… Je kunt het zo gek niet bedenken, er is zoveel te ontdekken in dit reusachtige kijk- en zoekboek Wat een winter! De kleurrijke illustraties nemen je mee op een winters avontuur. Andrea mist de bus. Waar is de papegaai van Lene? Wie verloor zijn portemonnee en zijn sleutel? Wat gebeurt er met de wagen van Siglinde? En wie zit er eigenlijk verstopt onder de helm van de motorrijder? Naar de recensie.

Meer informatie.

 

De vrolijke vier seizoenen

Kijk- en zoekboek de vrolijke vier seizoenen door Rotraut Susanne Berner

 

Liever alle seizoenen in één boek? Dat kan met het kijk- en zoekboek De vrolijke vier seizoenen. Ontdek wat er in de stad gebeurt in de winter, de lente, de zomer en de herfst en volg de belevenissen van tientallen personages. Welke cadeautjes krijgt Susanne voor haar verjaardag? Hoe leren Manfred en Elke elkaar kennen? Kun je de papegaai en de vos vinden?

Meer informatie.

 

Welke van de seizoen kijk- en zoekboeken is jouw favoriet?

 

Uitgelichte afbeelding 123rf.com

 

3 reacties op “Seizoen kijk- en zoekboeken | Ontdek de 4 seizoenen!

  1. Pingback: Pip en Posy en het nieuwe vriendje - Axel Scheffler - Leesboekenenmeer

  2. Pingback: Heksje Mimi tovert sneeuw - Kathleen Amant - Leesboekenenmeer

  3. Pingback: Trein zoekboek - Stephan Lomp - recensie - Leesboekenenmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *