Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht, recensie

Spekkie en Sproet - Dieven in de nacht, recensie; Vivian den Hollander en Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht is een spannende detective voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het boek, deel van de Spekkie en Sproet boekenserie, werd geschreven door Vivian den Hollander.

Spekkie en Sproet

De kinderboekenserie Spekkie en Sproet is een spannende boekenserie voor kinderen van 7 jaar en ouder om zelf te lezen. Samen beleven ze allerlei spannende avonturen en lossen ze raadsels op. De serie werd geschreven door Vivian den Hollander en geïllustreerd door Juliette de Wit.

Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht

Spekkie en Sproet gaan neef Nelson helpen in de stadstuin van hun logeeradres. Op een ochtend is de moestuin vernield, loopt de geit los en ook verdwijnen er steeds padden uit de vijver. Als er bovendien nog een elektrische fiets gestolen wordt, gaan de twee speurders op onderzoek uit. Maar niets is wat het lijkt…

Conclusie

De boekenserie Spekkie en Sproet is echt perfect voor kinderen die er wel van houden om raadsels op te lossen. Wat ik altijd een groot voordeel van een kinderboekenserie vind, is dat je voor elke gelegenheid een leuk cadeau hebt.

Ook Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht spreekt weer tot de verbeelding. Want welk kind zou er nou geen stadstuin willen hebben? En als er dan zaken gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen dan moet dat natuurlijk opgelost worden!

Het verhaal Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht is lekker spannend, en alle vragen die er zijn worden beantwoord. Kortom, een heerlijke detective voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Mijn beoordeling Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht:

Specificaties:

Auteur: Vivian den Hollander | Illustraties: Juliette de Wit | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021683461 | 112 blz. | Augustus 2022

Spekkie en Sproet – Dieven in de nacht is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Vivian den Hollander

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.