The Little Book of Love Magic – Sarah Bartlett

The Little Book of Love Magic - Sarah Bartlett

Het tweede boek van de internationale bestsellerserie The Little Book of Magic is in het Nederlands verkrijgbaar: The Little Book of Love Magic. Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar romantiek, passie en verbondenheid. Dit magische boek vol spreuken en rituelen laat je hart dan ook sneller kloppen. Voor zelfliefde én duurzame relaties. Een ideaal cadeau voor Valentijnsdag!

The Little Book of Love Magic – Sarah Bartlett

Liefde vormt de kern van alles wat we doen. Daarom gaat het tweede deel in The Little Book of Magic-serie over de magie van liefde in al haar vormen. In deze praktische gids wordt de lezer door Sarah Bartlett aan de hand van spreuken, betoveringen en rituelen in staat gesteld het hart te openen en oude wonden te helen. Zo kunnen nieuwe relaties opbloeien en bestaande banden worden versterkt.

Het boek is voorzien van prachtige illustraties en heeft een praktische aanpak. Daarom is het een schitterend cadeauboek over de betoverende kracht van liefde voor de ander én, minstens zo belangrijk en iets wat we vaak vergeten, voor jezelf.

Specificaties:

Auteur: Sarah Bartlett | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043933162 | 272 blz. | Januari 2024

Over Sarah Bartlett

Sarah Bartlett studeerde kunst aan de universiteit van Middlesex en behaalde daarna een diploma in de psychologische astrologie. Ze is auteur van meer dan twintig psychospirituele non-fictieboeken. Tegenwoordig geeft Sarah lessen in astrologie, magie en occulte kunsten en heeft daarnaast een eigen praktijk.

The Little Book of Love Magic is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.