Toeval bestaat niet, recensie; Liefde in Milaan I

Toeval bestaat niet; Heerlijke en luchtige roman voor tijdens je vakantie

Toeval bestaat niet, recensie. In februari las ik de feelgoodroman Liefde in Milaan I: Toeval bestaat niet. Het werd geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd. In dit blog de recensie.

Toeval bestaat niet – Liefde in Milaan I

Toeval bestaat niet; E-book geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar #KoboTalent wedstrijd

Anneloes en haar vriend Emiel gaan uit elkaar. Van hun nieuw ingerichte nieuwbouwpaleis verhuist ze naar een klein en miserabel appartement. Het flatgebouw noemen ze al jaren ‘De Echtscheidingsflat’, en nu woont ze er zelf. Aangezien Anneloes na de breuk schulden heeft besluit ze om er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij te nemen. Alles om de schulden maar zo snel mogelijk af te lossen. En eigenlijk hoeft het voor haar verder niet meer zo. Haar vriendinnen denken daar anders over en besluiten een blind date voor haar te regelen. Met frisse tegenzin gaat ze er heen, alles om maar van het gezeur af te zijn. Een blind date wordt natuurlijk helemaal niks…

Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Op een dan nodigt Gianluca haar uit om samen met hem naar Milaan te gaan. Op het laatste moment is hij echter verhinderd en stuurt zijn irritante personal assistent Constance in zijn plaats. Het ziet ernaar uit dat de trip naar Milaan een trip from hell gaat worden en Anneloes ziet haar vermoeden bevestigd. Of is er toch iets anders aan de hand?

Conclusie

De schrijfstijl van Saskia vind ik erg prettig. Gevoelens, emoties en situaties zijn vaak erg herkenbaar. Hoewel veel dingen erg herkenbaar zijn is het verhaal wel op een heerlijk luchtige manier geschreven waardoor het niet te zwaar wordt. Na regen komt er immers altijd weer zonneschijn?

Ben je op zoek naar een lekker luchtige feelgoodroman om lekker bij weg te dromen? Bijvoorbeeld voor tijdens je vakantie? Dan is de Liefde in Milaan-serie een echte aanrader.

Na Toeval bestaat niet volgen nog twee delen: Loes, Luca en Liz en Casa dell Amore. De drie e-books zijn nu ook gebundeld verkrijgbaar in de paperback Liefde in Milaan.

Mijn beoordeling Toeval bestaat niet:

Specificaties:

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn | Uitgeverij: Zomer & Keuning | 9789020542776 | 80 blz. | Januari 2021

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van dezelfde auteur

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.

Reacties zijn gesloten.