Toeval bestaat niet, recensie

Toeval bestaat niet; Heerlijke en luchtige roman voor tijdens je vakantie

Toeval bestaat niet, recensie. In februari las ik de feelgoodroman Liefde in Milaan I: Toeval bestaat niet. Het werd geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd. In dit blog de recensie.

Liefde in Milaan I: Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet; E-book geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar #KoboTalent wedstrijd

Anneloes en haar vriend Emiel gaan uit elkaar. Van hun nieuw ingerichte nieuwbouwpaleis verhuist ze naar een klein en miserabel appartement. Het flatgebouw noemen ze al jaren ‘De Echtscheidingsflat’, en nu woont ze er zelf. Aangezien Anneloes na hun breuk schulden heeft besluit ze om er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij te nemen. Alles om de schulden maar zo snel mogelijk af te lossen. En eigenlijk hoeft het voor haar verder niet meer zo.

Haar vriendinnen denken daar anders over en besluiten een blind date voor haar te regelen. Anneloes besluit te gaan. Weliswaar met frisse tegenzin, alles om maar van het gezeur af te zijn. Een blind date wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Maar dan nodigt Gianluca haar uit om samen met hem naar Milaan te gaan. Op het laatste moment is hij verhinderd en stuurt zijn irritante personal assistent Constance. Het ziet ernaar uit dat de trip naar Milaan een trip from hell gaat worden en Anneloes ziet haar vermoeden bevestigd. Of is er toch iets anders aan de hand?

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een lekker luchtig feelgood verhaal om lekker bij weg te dromen? Bijvoorbeeld voor tijdens je vakantie? Dan is de Liefde in Milaan-serie een echte aanrader. Na Toeval bestaat niet volgen nog twee delen: Loes, Luca en Liz en Casa dell Amore. De drie e-books zijn nu ook gebundeld verkrijgbaar in de paperback Liefde in Milaan.

Mijn beoordeling Toeval bestaat niet:


Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.