Toeval bestaat niet – recensie

Toeval bestaat niet; Heerlijke en luchtige roman voor tijdens je vakantie

In februari las ik het boek Toeval bestaat niet. Het werd geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd. In dit blog de recensie.

Lezen is altijd al een grote hobby van me geweest, maar stond de laatste jaren helaas op een vrij laag pitje. Sinds ik begin dit jaar mijn nieuwe e-reader heb, in combinatie met een Kobo Plus abonnement, lees ik weer meer dan ooit. Zo kwam ik uit bij de roman Toeval bestaat niet.

Toeval bestaat niet; E-book geschreven door Saskia M.N Oudshoorn, winnaar #KoboTalent wedstrijd

Toeval bestaat niet

Anneloes en haar vriend Emiel gaan uit elkaar. Van hun nieuw ingerichte nieuwbouwpaleis verhuist ze naar een klein en miserabel appartement. Het flatgebouw noemen ze al jaren ‘De Echtscheidingsflat’, en nu woont ze er zelf. Aangezien Anneloes na hun breuk schulden heeft besluit ze om er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij te nemen. Alles om de schulden maar zo snel mogelijk af te lossen. En eigenlijk hoeft het voor haar verder niet meer zo.

Haar vriendinnen denken daar anders over en besluiten een blind date voor haar te regelen. Anneloes besluit te gaan. Weliswaar met frisse tegenzin, om maar van het gezeur af te zijn. Een blind date wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is.

Hij nodigt haar uit om samen met hem naar Milaan te gaan. Op het laatste moment is hij verhinderd en stuurt zijn irritante personal assistent Constance. Het ziet ernaar uit dat de trip naar Milaan een trip from hell gaat worden en Anneloes ziet haar vermoeden bevestigd. Of is er toch iets anders aan de hand?

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een lekker luchtig verhaal om lekker bij weg te dromen? Bijvoorbeeld voor tijdens je vakantie? Dan is dit een echte aanrader. Toeval bestaat niet is een e-book van 199 pagina’s. Het is het eerste deel van de drieluik Liefde in Milaan. Deel twee is Loes, Luca en Liz en deel drie Casa dell Amore.

Meer informatie over Toeval bestaat niet vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.