Very Merry Vegan December – Maartje Borst

Very Merry Vegan December - Maartje Borst; Kookboek voor vegans, vega's, flexi's

Very Merry Vegan December, geschreven door Maartje Borst, is hét plantaardige kookboek voor de feestdagen. Het is het ideale kookboek voor vegans, vega’s, flexi’s en… eigenlijk iedereen die in december op zoek is naar lekkere inspiratie.

Very Merry Vegan December

Very Merry Vegan December - Maartje Borst; Kookboek voor vegans, vega's, flexi's

Heb je culinaire inspiratie nodig voor vegan feestdagen? Very Merry Vegan December, het nieuwste kookboek van Maartje Borst, is het ideale kookboek voor vegans, vega’s, flexi’s en… eigenlijk iedereen die in december op zoek is naar lekkere inspiratie.

In Very Merry Vegan December vind je recepten van borrelplanken tot baksels, van oliebollen of speculaas tot een vegan ‘garnalencocktail’ en van chique ravioli’s tot een mooi gebraad. Met dit vegan kookboek kun je 60x uitpakken tijdens Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw, en dat alles 100% plantaardig.

Very Merry Vegan December bevat de lekkerste recepten uit Maartje’s eerdere boeken Elke dag Feest, Taart ende Koeck, Man.Eat.Plant (i.s.m. Lisette Kreischer) en Family.Eat.Plant (i.s.m. Lisette Kreischer), en is het kerstkook- en bakboek om te geven of zelf te gebruiken.

Over Maartje Borst

Maartje Borst is vegan-chef in hart en nieren. Sinds een aantal jaar runt zij in Amsterdam haar zaak Koffie ende Koeck waar allerlei bijzondere plantaardige lekkernijen worden geserveerd. Inmiddels heeft ze ook meerdere kookboeken op haar naam staan. Botanische geuren en smaken verrijken haar creaties en haar bijzondere visie op de wereld en het leven zie je terug in haar overheerlijke recepten.

Specificaties:

Auteur: Maartje Borst | Uitgeverij: Kosmos uitgevers | 9789043931489 | 144 blz. | Oktober 2023

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Libris.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.