Wild van Freek abonnement + strandlaken!

Is jouw kind Wild van Freek? Dan is een Wild van Freek abonnement perfect! Dit tijdschrift staat namelijk boordevol leuke weetjes en puzzels!

Is jouw kind Wild van Freek? Dan is een Wild van Freek abonnement perfect! Dit tijdschrift staat namelijk boordevol leuke weetjes en puzzels. En kies je ervoor om nu een abonnement af te sluiten? Dan krijg je ook nog eens een heel tof strandlaken met het Werp-Het-In-De-Bek-spel!

Wild van Freek

Nederlands bekendste bioloog is toch wel professor doctor Freek Vonk. In Wild van Freek neemt hij kinderen mee op avontuur. Tijdens het lezen van het tijdschrift liften ze mee naar onbereikbare plekken en staan ze oog in oog met wilde dieren.

Het tijdschrift Wild van Freek staat boordevol avonturen, coole weetjes, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws! Perfect voor kinderen die niet genoeg krijgen van alle wilde dieren.

Wild van Freek specials

Bij het afsluiten van een abonnement Basis of Extra kun je ook kiezen voor een looptijd van één of twee jaar. Wat is nou het verschil tussen Basis en Extra? Kies je voor het Wild van Freek abonnement Basis dan ontvang je alleen het tijdschrift, maar kies je voor het abonnement Extra dan ontvang je niet alleen het tijdschrift, maar ook nog eens twee toffe vakantieboeken/specials. Nog meer lees- en puzzelplezier dus en wat mij betreft absoluut het overwegen waard!

Actie

Zowel de tijdschriften als de specials zijn los verkrijgbaar. Maar Blink Uitgevers heeft nu wel een hele toffe actie (tot 31-07-2023 of zolang de voorraad strekt). Als je besluit om nu een abonnement af te sluiten dan ontvang je niet alleen het tijdschrift Wild van Freek, maar ook een heel tof strandlaken met daarop het Werp-Het-In-De-Bek-spel!

Hoe werkt het? Om het spel te spelen zoek je een of meerdere speelmaatjes. Ieder verzamelt vijf steentjes. Bepaal een plek vanaf waar jullie gaan gooien en beslis wie er begint. Ben jij als eerste aan de beurt? Dan probeer je een steentje in één van de cirkels te gooien. Lukt dat? Dan zijn de punten voor jou. Daarna zijn de andere spelers aan de beurt. Iedereen mag drie keer gooien. Tel de punten bij elkaar op. Wie heeft de meeste punten? Dat is de winnaar!

Een Wild van Freek-abonnement is af te sluiten bij Blinkshop.nl (hier).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Meer van Blink

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.