Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief, recensie

Woezel & Pip - Ik vind jou zo lief, recensie; Geschreven door Guusje Nederhorst, illustraties door Louise Geesink.

Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief is een prentenboek met een schattig verhaal voor peuters en kleuters. De vriendjes werden bedacht door Guusje Nederhorst. De boeken werden geïllustreerd door Louise Geesink.

Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief

Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wordt wakker met een blij gevoel wat hij graag met iedereen wil delen. Daarom gaat hij aan al zijn vriendjes in de Tovertuin vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar dan komt hij Pip tegen, en die vertelt hem hoe lief zij hém vindt. Jeetje, wat een gek gevoel. Woezel wordt er helemaal verlegen van!

Conclusie

Onze jongste dochter was lange tijd dol op de prentenboeken vol avonturen van Pip & Posy. Inmiddels is ze een kleuter en werd het tijd voor andere leuke verhaaltjes. Eén van die verhaaltjes was het prentenboekje Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief. Ik vind dit verhaal zelf ook echt wel heel leuk. Het enthousiasme van die lieve Woezel, die tegelijkertijd ook een heel klein hartje heeft, is echt heel erg aandoenlijk. Ben je op zoek naar een lief verhaaltje voor kleuters, dan is dit boek erg geschikt.

Mijn beoordeling Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief:

Specificaties:

Auteur: Guusje Nederhorst | Illustraties: Louise Geesink | Uitgeverij: Dromenjager Publishing | 9789079738809 | 24 blz. | April 2020

Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.