Work hard, travel harder – Suzanne van Duijn

Work hard, travel harder - Suzanne van Duijn; Tips en trucs om te leven als digital nomad

Wil je leven als digital nomad? Je bent niet de enige! Daarom laat Suzanne van Duijn in Work hard, travel harder met praktische tips, ervaringsverhalen en inspirerende interviews zien hoe te leven als een digital nomad.

Work hard, travel harder

De groep digital nomads breidt zich na de coronapandemie nog steeds uit. Uit een onderzoek van Skyscanner blijkt dat 13% van de Nederlanders remote wil werken en dit aantal alleen maar stijgt. Steeds meer mensen willen werk en reizen combineren. Of willen vaker op ‘workation’ – een combinatie van werken en vakantie vieren op een locatie naar keuze.Wil jij ook van de wereld een werkplek maken? Dat kan als je je leven inricht als digital nomad. Als je locatieonafhankelijk kunt werken, en dat kan bijna iedereen die een laptop en smartphone heeft, ben je niet langer gebonden aan een bureau in een saai kantoor.

Succesvol pr-ondernemer en reisblogger Suzanne van Duijn besloot dit zelf na drie banen in de praktijk te brengen. In het boek vind je dan ook veel praktische tips, inspirerende interviews en eerlijke verhalen over hoe je kunt leven als digital nomad. Lees hoe je productief werkt en bekende valkuilen vermijdt. Hoe je eenzaamheid en reismoeheid de baas blijft. Hoe je klanten binnenhaalt vanuit het buitenland. Hoe je geschikte bestemmingen, werkplekken en gelijkgestemden vindt. Laat je inspireren en kies voor deze mooie combinatie van werken en reizen.

Na het lezen van het boek voel je je niet langer gevangen in je kantoorbaan, zijn de standaard 25 vakantiedagen verleden tijd én kun je reizen wanneer je wilt doordat je zelf bepaalt waar je werkt. En je krijgt daar nog betaald voor ook.

Specificaties:

Auteur: Suzanne van Duijn | Uitgeverij: Kosmos Uitgevers | 9789043932646 | 176 blz. | Januari 2024

Over Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn voelde zich gevangen in haar werk. Na drie banen en twee carrièreswitches begon ze in 2016 voor zichzelf. Tijdens haar eerste reis als digital nomad ging Suzanne zes weken naar Thailand en Nieuw-Zeeland. Suzanne werkt als ondernemerscoach en podcasthost en is de auteur van De route naar €100.000 per jaar.

Work hard, travel harder is ook verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijgen we een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat we gratis content voor jou kunnen blijven maken.