Resultaat 1–30 van de 4343 resultaten wordt getoond

Op zoek naar producten in de categorie hobby&creatief? Voor iedereen die graag lekker creatief bezig is met zijn hobby hebben wij de leukste items in onze shop! 

Tekenen en schilderen

Ben je gek op tekenen? Bij ons vind je alles voor het maken van de mooiste tekeningen op papier, zoals alles voor handlettering. Wanneer je je doodles of tekeningen, in bijvoorbeeld je bujo, in wil kleuren hebben wij ook de beste kleuren voor je, of je nu op zoek bent naar de beste potloden of de fijnste stiften. 

Weet je niet welke potloden je moet kiezen? Misschien heb je dan wat aan deze blogs:

Werk je liever met stiften? Dan zijn de volgende blogs misschien behulpzaam:

Teken je liever niet zelf, maar wil je wel graag kleuren? Probeer dan eens één van onze kleurboeken:

Wanneer je graag met verf werkt kun je natuurlijk ook eens kleuren of schilderen op nummer proberen:

Zit er niks voor je bij? Het kan natuurlijk ook nog zijn dat je liever tekent met behulp van de computer. Voor het betere grafische werk zijn tekentablets een hele goede hulp. 

Wil je wel een zelfgemaakt schilderij aan de muur, maar is tekenen en of schilderen helemaal niet je ding? Probeer dan eens een diamond painting:

Modelbouw

Ook de liefhebbers van modelbouw kunnen hun hart hier ophalen. Het is natuurlijk ook ontzettend gaaf om iets helemaal op te bouwen en misschien zelfs wel te schilderen! Wij hebben verschillende merken in ons assortiment, variërend van plastic modellen tot prachtige houten constructies.

Snel naar: