Kerstmis

Kerstmis nadert met rasse schreden. Ben je op zoek naar de tofste cadeautjes van verschillende webshops op het gebied van boeken, hobby/creatief en kantoor/school? Het liefst in één oogopslag? Die hebben we hier speciaal voor jou verzameld!

Kerstmis

Met Kerstmis is het natuurlijk heerlijk om je huis te versieren, maar je ook lekker terug te trekken met een goed boek. Wellicht bij de open haard en een lekker warm drankje. Met een beetje mazzel vriest het en misschien ligt er zelfs wel sneeuw. Ik kan er in elk geval volop van genieten!

Daarnaast ben je misschien ook wel op zoek naar leuke en betaalbare cadeaus voor onder de kerstboom? Agenda ‘s, (familie)planners, bullet journals en alles voor handlettering. Maar natuurlijk ook diamond paintings vind je hier zeker! Om je op weg te helpen verzamelde ik alle kerstgerelateerde blogs op deze pagina. Hou hem vooral in de gaten, want ik zal hem in de loop van de maand steeds verder uitbreiden! Natuurlijk vind je hier ook links naar mijn favoriete webshops!

Boeken

Webshops

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com