Kleurpotloden voor kinderen - Leesboekenenmeer
Search here...
TOP
Hobby/creatief

Kleurpotloden voor kinderen

Kleurpotloden voor kinderen; Onder andere Faber-Castell, Stabilo, Bruynzeel, Crayola, Lyra en SES

Kleurpotloden voor kinderen door de redactie. Kleurpotloden kunnen natuurlijk niet ontbreken in de speelgoedcollectie van jouw kinderen. Naast het feit dat kinderen dit gewoon erg leuk vinden, stimuleert tekenen en kleuren de creativiteit én oefenen ze hun fijne motoriek. Kleuren is dus ook nog eens onmisbaar in de ontwikkeling. Met een set goede kleurpotloden, afgestemd op de leeftijd en vaardigheden van het kind, kunnen ze nog meer genieten van deze heerlijke bezigheid.

Het fijne van kleurpotloden is dat het minder snel vlekken maakt in kleding en op meubilair dan bijvoorbeeld stiften. En als je dan toch een vlek hebt, dan kan je die bij de meeste kleurpotloden eenvoudig weer uit kleding en andere stoffen wassen. Een mooie set kleurpotloden is dus altijd goed om zelf in huis te halen. Ook geschikt als duurzaam cadeau voor alle leeftijden. Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij de beste kleurpotloden voor kinderen op een rij gezet, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

 

Kleurpotloden voor kinderen vanaf 1 jaar

Vanaf de leeftijd van ongeveer een jaar krijgen kinderen interesse in kleuren en tekenen. Dat begint natuurlijk met strepen, stippen en krassen op papier zetten. Voor deze fase is het dus erg fijn als de potloden wat dikker zijn, zodat ze gemakkelijk vast te houden zijn. Ook fijn is dat de kern van het potlood wat zachter is, zodat de kleuren ook bij lichte druk op het papier al mooi afgeven.

Lyra Groove TripleOne kleurpotlood

Kleurpotloden voor kinderen Lyra geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Deze prachtige dikke kleurpotloden zijn perfect voor de allerkleinste kunstenaars. Ze hebben een intense kleur die heel makkelijk afgeeft op papier. Bij grotere oppervlakten werken ze als een wascokrijtje, waardoor de kleuren erg mooi opvullen. Ben je klaar dan kan je van je tekening ook nog een schilderij maken door met een kwast en water over de potloodtekening heen te gaan. Multifunctioneel dus en van hoge kwaliteit.

Meer informatie.

 

STABILO Woody 3 in 1 

Kleurpotloden kind stabilo geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

 

De Woody 3in1 is een kleurpotlood, waskrijt en aquarelpotlood in één. Geschikt voor het kleuren op papier en karton (zelfs op zwart papier!), maar ook op gladde oppervlakken, zoals ramen, kunststof, regenlaarzen, broodtrommels. Noem maar op! Met een kwast en water erbij kunnen prachtige kunstwerken worden gemaakt met deze kleurpotloden.

Meer informatie.

 

Bruynzeel Kids extra zachte potloden

Kleurpotloden voor kinderen bruynzeel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

De dikke wasco kleurpotloden van Bruynzeel zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes. De dikke kern is extra sterk en zo zacht als waskrijt voor een extra goede kleurafgifte! De verpakking bevat 6 potloden in de populairste kleuren en een bijbehorende slijper. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, onder begeleiding vanaf 1 jaar.

Meer informatie.

 

SES My First Kleurpotloden XL

Kleurpotloden XL voor kinderen van SES my first geschikt voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar

Een set van 8 korte, dikke kleurpotloden in vrolijke kleuren. Eenvoudig om mee te tekenen en te kleuren. Door de ergonomische vorm zijn de potloden geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en ouder. De eerste kleurpotloden voor kinderen.

Meer informatie.

 

Crayola dikke kleurpotloden

Crayola mini kids dikke kleurpotloden voor kinderen vanaf 12 maanden

Crayola Mini Kids 8 dikke kleurpotloden voor kinderen vanaf 12 maanden. De zeshoekige vorm zorgt voor een goede grip tijdens het tekenen. Zo leert je kindje goed potloden vast te houden. Daarnaast voorkomt deze zeshoekige vorm dat de kleurpotloden wegrollen. De punten zijn extra stevig, waardoor deze minder snel breken. Elk potlood heeft een leuke dierenprint voor nog meer kleurpret!

Meer informatie.

 

Kleurpotloden voor kinderen vanaf 4 jaar

Voor wat oudere kinderen is een goede grip ook erg belangrijk, ook in aanloop naar het leren schrijven. Een driehoekig potlood met extra grip kan daar bij helpen. En dan zijn er natuurlijk nog de echte geoefende tekenaars die wel eens wat anders willen dan de standaard 6 tot 12 kleurpotloden die meestal in een potlodenset zitten. Een setje met speciale kleuren, aquareleigenschappen of gewoon heel veel verschillende kleuren is dan een perfecte keuze.

STABILO GREENcolors Kleurpotloden

Kleurpotloden voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder met FSC keurmerk

Traditionele 6-kantige kleurpotloden met witte strepen en milieuvriendelijke matte coating. Kwalitatieve kern met intense kleur afgifte voor heldere kleuren. Speciaal ontwikkeld kleurpotlood, gemaakt van 100% FSC gecertificeerd hout. FSC staat voor streng gecontroleerd, ecologisch verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Meer informatie.

 

Faber-Castell GRIP pastel, neon en metallic

Faber-Castell Kleurpotloden voor kinderen pastel, neon en metallic

Voor de echte fanatieke kunstenaars is deze set van Faber-Castell kleurpotloden een mooie aanvulling als je de standaard kleuren al hebt. Er zitten 12 potloden in: 4 pastel kleuren, 4 neonkleuren en 4 metallickleuren. Zo ben je nog lang niet klaar met tekenen en worden jouw kleurplaten nog mooier!

Meer informatie.

 

Bruynzeel dubbelpunt kleurpotloden

Kleurpotloden voor kinderen dubbelpunt van Bruynzeel

Gewoon 12 kleurpotloden en toch 24 kleuren? Dat zijn Bruynzeel Dubbelpunt kleurpotloden. Elk potlood heeft aan beide zijden een andere kleur, voor dubbel zoveel kleurplezier! De kleurpotloden zijn van hoge kwaliteit en hebben een dikke kern van 2,9 mm voor een perfecte kleurafgifte. Inclusief een zilver- en goudkleurig potlood.

Meer informatie.

 

STABILO Aquacolor

Stabilo Kleurpotloden voor kinderen aquarel

Deze mooie kleurpotloden van stabilo zijn niet alleen om mee te tekenen en kleuren. Pak er een kwastje en water bij en je kan een heus aquarel schilderij creëeren.

Meer informatie.

 

Kleurpotlood Faber-Castell GRIP set 48 stuks

Kleurpotloden voor kinderen blik van Faber-Castell

Een prachtige complete set kleurpotloden met maar liefst 48 kleuren, praktisch op te bergen in het opbergblik. De potloden hebben een verlijmde kern en breken dus niet zomaar als je ze laat vallen. Bovendien kan je met een penseel de tekening bewerken tot een schilderij, want deze kleurpotloden zijn wateroplosbaar! Zelfs de puntenslijper en de penseel zijn bij deze set inbegrepen. Een perfecte cadeauset voor de echte tekenfan.

Meer informatie.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *