Ben je op zoek naar de leukste (kinder)boeken met thema zomer? Of wil je juist lekker creatief bezig zijn met de zomer? Op deze pagina verzamelden we alles voor je op één plek!

Thema zomer

Thema zomer Leesboekenenmeer.nl

In de zomer leven we het liefste buiten, zeker met mooie warme dagen. Langzaam maar zeker komt de zomervakantie dichterbij, een periode waarin kinderen lang vrij zij van school. Heerlijk voor het kind, minder prettig voor de vaardigheden die het in de voorgaande periode heeft opgedaan. Daarom maakten we de pagina thema zomer, met alles voor een fijne zomervakantie en de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. Of je nou graag tijdens de vakantie met een goed boek in een luie stoel zit of juist graag creatief bezig bent, je vindt het bij Leesboekenenmeer!

 

Prentenboeken

 

Kinderboeken thema zomer

 

Lezen tijdens de zomervakantie

Om het leesniveau tijdens de zomervakantie op peil te houden is het belangrijk om ook tijdens vakanties veel te lezen. Hieronder vind je daarom leesinspiratie gesorteerd op AVI niveau:

 

Groep 3

 

Groep 4

 

Groep 5

 

Groep 6

 

Groep 7

 

Hobby & Creatief

 

Nieuwe schooljaar

 

Vond je dit leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg ons dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com